Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si připsala dvacátou výhru v sezoně


Branky


17

 

V neděli odpoledne přivítal Suchdol nad Lužnicí na svém hřišti již postupující mužstvo do vyšší soutěže TJ Novou Ves. Při nástupu oba soupeře na hrací plochu doprovodili za ruce nejmenší Suchdolské naděje, což bylo krásné zpestření! Hosté minulé kolo doma prohráli, a i proto chtěli toto zaváhání odčinit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za třiadvacet minut

 

Hosté chtěli do zápasu vstoupit aktivně, jenže než se rozkoukali, už prohrávali. Ve 4. minutě byli bez důrazu v osobním souboji, balón se dostal k domácímu Zárubovi a ten dokázal Bartizala prostřelit – 1:0. Ve 14. minutě bylo srovnáno. Janeček nakopl balón za domácí obranu, kde se ho zmocnil Procházka, který centrem našel Holého a ten vyrovnal -1:1. V prvních třiadvaceti minutách padlo neskutečných pět branek, takže se pro diváky hrál velmi zajímavý zápas s akcemi na obou stranách. Ve 20. minutě hostující Neumann přihrál Jiránkovi, ten ještě našel ve vápně V. Brožku, který nedal Rácikovi šanci – 1:2. Jen o minutu později bylo opět srovnáno. Pavel Špale krásně přihrál mezi obránce Kamišovi, který obloučkem vrátil domácím remízový stav – 2:2. O pouhé tři minuty šli opět do vedení hosté. Novák vybojoval rohový kop, ke kterému se postavil Procházka, jenž našel na penaltě Janečka a ten poslal opět hosty do vedení – 2:3. Pak se hra konečně uklidnila, obě mužstva začala více kombinovat a tak se utkání plné zvratů odehrávalo spíše uprostřed. Šancí ubývalo, až přišla 35. minuta a hosté se utrhli na dva góly. Pech průnikovou přihrávkou vyzval Procházku, ten ještě na chvilku akci pozdržel a poté vyslal samotného na branku Holého, který si i podruhé věděl rady - 2:4. Pak už se poločas plný branek dohrál.

 

Hattrick dovršil Holý

 

Druhé dějství začalo opět rychlou brankou. V 50. minutě si na roli útočníka, kterou v minulosti hrál, vzpomněl stoper Boháč, který ve velké rychlosti přešel střed pole, mohl ještě jít sám, ale krásnou nahrávkou uvolnil Holého a ten tváří v tvář Rácikovi zkompletoval hattrick – 2:5. Obě mužstva hrála výborný fotbal, který se musel přítomným líbit. Do konce zápasu se už hrálo spíše jen uprostřed hřiště a tak se utkání v klidu dohrálo.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (hráč): Chtěli jsme v dnešním utkání odčinit zaváhání z minulého kola, to se nám povedlo. Výhru bychom rádi věnovali svému trenérovi Pekárkovi, jenž se zotavuje po nelehké operaci. Všichni mu přejeme brzké uzdravení!! Hráče zápasu volím Holého, jenž svým hattrickem rozhodl o výhře a Janečka, který zahrál podle našich představ.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - F. Rácik [-] , T. Záruba [-] , M. Dunaj [-] , L. Kuchyňka [-] (78. D. Trmal [-] ) - J. Heřman [-] (46. M. Šuba [-] ) , R. Gorný [-] , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] - J. Záruba [-] , T. Kamiš [-] (54. K. Trmal [-] )

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - T. Novák [-] , F. Vávra [-] , P. Boháč [-] , D. Pech [-] - E. Janeček [-] , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] - J. Jiránek [-] (67. V. Neumann st. [-] ) , R. Procházka [-] - J. Beneš [-] (9. V. Brožka [-] )

ŽK: 8. V. Neumann ml. .
Hráči zápasu: Z. Holý , E. Janeček .
Počet diváků: 109. Rozhodčí: Průchová Nikola - HNILIČKA Jaroslav, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů