0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov doma podlehl Kamennému Újezdu


Branky


44. P. Petkov , 45. A. Prokop , 55. P. Petkov
30

 

V sobotním po poledni dorazil do Klikova soupeř z Kamenného Újezdu. Jelikož jsou oba celky ofenzivní, očekával se hezký fotbal. Kameňák si odváží cennou výhru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během minuty

 

Začátek zápasu byl vyrovnaný, domácí se snažili hrát aktivně. Hosté postupem času začali přebírat aktivitu a hrozili z nebezpečných brejků. Klikov hrozil ze standardních situací, ale žádné šance se neuchytila. Když už to vypadalo na bezbrankový odchod do šaten, přišla 44. minuta, na levé straně se uvolnil Soukup, centrem našel Petkova a ten nekompromisně hlavou zajistil hostům vedení – 0:1. V zápětí ve 45. minutě zvýšili hosté na 0:2. Po ukázkové uličce od Sládka střílel Prokop podél vybíhajícího brankáře domácích Wollnera. Odchod do šaten byl pro Klikov hořký.

 

Snahu o vyrovnání domácím zhatil Petkov

 

Druhý poločas začal snahou domácího mužstva o zdramatizování průběhu utkání. Během prvních deseti minut si domácí vytvořili několik příležitostí, ale brankář Dudák byl vždy na svém místě. V 55. minutě se po standardní situaci ocitl na zadní tyči osamocený Petkov a upravil na konečných 0:3. Po tomto gólu bylo takzvaně po zápase, většina hry se odehrála ve středu hřiště.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): Do Klikova jsme jeli s vědomím, že nemáme co ztratit a pokusíme se bodovat. V průběhu zápasu jsme potvrdili stoupající formu a pohodu z posledních zápasů. Dle výsledku to vypadá na jednoznačný zápas, ale nebylo tomu tak. Soupeři přeji štěstí do dalších zápasů a dle informací místních nebyli kompletní, tak ať se jim brzy vyprázdní marodka. V domácím týmu vynikal neúnavný bojovník Tomáš Maxa, který vedl většinu akcí domácích a zahrával nebezpečné standartní situace. Hráč zápasu Petr Petkov.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - D. Melichar [-] , M. Rezek [-] , O. Podojil [-] , J. Navrátil [-] - M. Zavadil [-] (46. O. Šrom [-] ) , J. Lochman [-] , T. Maxa [-] - Z. Šafránek [-] , V. Čapek [-] (53. A. Novodvorský [-] ) , R. Plucar [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , V. Mráz [-] (75. M. Fousek [-] ) , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , A. Prokop [-] , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-] , P. Petkov [-] (83. T. Klivanda [-] )

ŽK: 71. M. Rezek - 64. V. Mráz , 79. A. Prokop , 84. D. Frnka .
Hráči zápasu: T. Maxa - P. Petkov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - ONDŘEJ Adam, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Eduard Janeček
Tip experta: výhra hostů

Kameňák na jaře ještě neprohrál a věřím, že našeho hlavního rivala potrápí a odveze si plný počet bodů. Tipuji 1:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích