R. Tyll 85.
1:2p.
(0:1)
37. J. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová srazila na penalty také další tým z čela tabulky, ve šlágru kola to odnesl Smíchov


Branky


85. R. Tyll - 37. J. Zeman
0

Druztová se po týdnu utkala s dalším konkurentem z čela tabulky plzeňského městského přeboru a opět ho udolala v penaltách. Po Slovanu takto přetlačila také Smíchov, tentokrát se navíc radovala na hřišti soupeře. Smíchovští doplatili na neproměňování šancí, alespoň bod jim zajistil až pět minut před koncem Tyll.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočníci Smíchova neproměňovali šance, Druztové zajistil vedení z brejku Zeman

Utkání třetího týmu tabulky s druhým slibovalo zajímavou konfrontaci. Druztová vsadila podobně, jako před týdnem proti Slovanu, na hru ze zajištěné obrany a rychlé brejky. Fotbalovější domácí se přesto dokázali prosazovat do dobrých příležitostí. Za defenzivu soupeře se několikrát dostali jejich útočníci Tomáš Knapp a Martin Rubricius, ovšem ani tito vyhlášení kanonýři si nepřišli na velmi dobře chytajícího Pavla Purkara v bráně Druztové, a když už to vypadalo, že je brankář soupeře překonán, tak domácí hráči nedokázali zkrotit míč před téměř odkrytou bránou. Vedení se tak paradoxně ujali hosté, kterým vyšel rychlý brejk. Obrana Smíchova nestačila vystavit do ofsajdu Jiřího Zemana a ten svou šanci chladnokrevně proměnil.

Tlak Smíchova nakonec vedl k vyrovnání

Po přestávce se domácí nadále snažili překonat obranu soupeře a hráli aktivně. Druztová už je však moc do šancí nepouštěla a se střelami, které prošly, si věděl rady gólman Purkar. S blížícím se koncem už to vypadalo, že Smíchov vyjde z utkání bodově naprázdno, ale v 85. minutě obrana hostí pod sílícím tlakem přeci jen povolila. Na centr ze strany si naběhl Radek Tyll a s jeho hlavičkou už nemohl výborný Purkar nic dělat. Za stavu 1:1 tak zajímavý zápas dospěl až k penaltám.

Domácí střelci v penaltách selhali

Penaltový rozstřel se Smíchovu vůbec nepovedl. Zatímco na straně Druztové se mýlil jediný hráč, tak hned tři domácí exekutoři selhali. Dva dokonce netrefili ani bránu a třetího vychytal Purkar. Druztová tak zvládla penaltovou loterii podruhé v řadě a v tabulce ji patří druhé místo pouhý bod za vedoucím Slovanem. Smíchov je o další bod třetí.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): „V prvním poločase jsme měli tak tři - čtyři gólové situace, které ale Tomáš Knapp a Martin Rubricius nedokázali zužitkovat. Kdyby první poločas skončil 4:1 pro nás, tak by se asi nikdo nemohl divit. My ale gól nedali a naopak inkasovali z jednoho brejku, který soupeř vyřešil velice dobře. Po fotbalové stránce jsme byli v obou poločasech určitě lepším týmem. Naši útočníci se ale bohužel už dvě kola neprosadili a momentálně mají problém s koncovkou. Z tlaku, který jsme si vytvářeli téměř celé utkání, nakonec vyrovnal Radek Tyll. V penaltovém rozstřelu jsme bohužel nedali tři z pěti, takže tam jsme uspět nemohli. Fotbal to byl z naší strany slušný, ale zahazujeme příliš mnoho šancí a soupeři nás trestají. Myslím ale, že to bylo pěkné utkání, trochu nás mrzí, že jsme nevyhráli, ale takový už je fotbal.“

TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): „Z naší strany to bylo docela vydařené utkání. Soupeř byl fotbalovější, byla to obdoba zápasu, který jsme odehráli v minulém kole se Slovanem. Myslím si, že jsme nebyli pod takovým tlakem, ale soupeř v první půli nevyužil nějaké gólové příležitosti, naopak nám se skórovat podařilo. Druhý poločas byl poklidnější, ale soupeř v závěru vyrovnal. Obranná fáze na naší straně dnes předčila tu útočnou, tam jsme nebyli tolik nebezpeční. V penaltách pak selhali jejich střelci, když dali dvě vedle a jednu jim náš brankář chytil. Před zápasem bychom dva body určitě brali. Nakonec mohli být i tři, gól jsme dostali krátce před koncem, ale to vyplynulo z tlaku soupeře.“



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , T. Knapp [-] , M. Sládek [-] (69. M. Sedláček [-] ) , A. Bušek [-] , A. Zikmund [-] , L. Rout [-] (59. P. Konopík [-] ) , J. Ostrolucký [-] , F. Baštář [-] , R. Tyll [-] , J. Gruncl [-] (81. J. Řehák [-] )

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - V. Němeček [-] (75. L. Paďour [-] ) , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] (59. F. Mašek [-] ) , J. Zeman [-] (88. D. Roubal [-] ) , L. Denk [-] (23. J. Mašek [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 86. F. Baštář - 26. J. Šlauf , 31. T. Linda .
Hráči zápasu: J. Gruncl - P. Purkar .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - NEŠPOR Petr, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.