Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 15:00

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po Plačkovu schytal v Červené Řečici pětigólový příděl i Čejov


Branky


17

Zajímavý zápas se odehrál v Červené Řečici v rámci 21.kola Poutník ligy. Potkali se dva sousedé ze středu tabulky. Zápas vypadá díky výsledku jednoznačně, domácí se však i s notnou dávkou štěstí a díky hromadě chyb hostujících radovali z důležitých 3 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny odstartoval nakonec jednoznačný debakl

Od prvních minut určovali tempo hosté a domácí naopak aplikovali svůj typický fotbal s využíváním nakopávaných míčů za obranu a rohových či standartních situací. Čejov měl v první půli několik slibných protiútoků, několikrát však nedokázal akci dotáhnout. Ve 20. minutě napřáhl na hranici vápna hostující Tomáš Marek, jenže s pomocí tyče dokázal domácí gólman Paťha střelu vytěsnit. Poté chvíli hrozili i hráči Tatranu zejména z rohových kopů, kdy hostující obrana odvracela na malém vápně všechny pokusy. Další šance hostů kdy vybojoval na středu hřiště čejovský Pech míč pro Tomáše Marka, který běžel z úhlu sám na brankáře Paťhu, nedokázal však proměnit vyloženou šanci a když po zaváhání hostujícího Jana Semráda sebral míč Jan Duchan, tak se domácí dočkali nečekaného vedení. Nutno podotknout, že to hostující tým minutu před poločasem nejspíše vyřadilo ze zápasu.

Příliš mnoho chyb nedalo Čejovu šanci ke zdramatizování

Druhá půle byl úplný opak poločasu prvního. Ke druhé brance však opět pomohla chyba v rozehrávce hostů a po úniku a následném centru se dostal k odraženému míči expelhřimovský Tomáš Obranec, který se nemýlil. O dalších pár minut se domácí opět radovali, když znovu Tomáš Obranec vymíchal u rohového praporku hned dva hostující hráče a dokázal i odcentrovat, míč si našel Zdeněk Kubíček, který neváhal a šanci proměnil. Pokus zkorigovat skóre po dvou střelách ze střední vzdálenosti Patrika Pecha a Lukáše Kratochvíla však výborně chytající Tomáš Paťha lapil a po zbytečném faulu na hranici vápna nabídli naopak hosté šanci skórovat domácím. Exekuce se ujal Martin Šťastný, který nejspíše centroval. Nikdo však míč nedokázal tečovat a překvapivě skončil na zadní tyči v síti. Poslední kapkou pro hosty byl „vlastní“ gól, když centroval Zdeněk Kubíček míč do velkého vápna, do kterého však vložil nohu hostující Jan Semrád a míč skončil na zadní tyči za bezmocným Krupičkou. Pátým gólem v čejovské bráně se tak uzavřelo skóre zápasu, v němž proti týmu z Humpolecka mohou na svém hřišti znovu slavit zelenobílí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska to alespoň v první půli vypadalo fakt dobře a nikdo by nejspíše nečekal takovýhle příděl. Domácím vyšlo v druhé půli vše na co sáhli, my jsme jim pomohli individuálními chybami. Před derby s Budíkovem facka. Doufám, že se probereme a opět budem předvádět lepší výkony.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - Z. Káva [-] - V. Pulda [-] (68. J. Aldorf [-] ) , D. Obranec [-] (46. T. Obranec [-] ) , M. Šťastný [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-] , F. Košťál [-] , J. Popovič [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - L. Kratochvíl [-] , L. Moravec [-] , T. Pech [-] (75. O. Doležal [-] ) , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] (46. J. Rohovec [-] ) , J. Hložek [-] , J. Semrád [-] , O. Beneš [-] , R. Smrčka [-]

ŽK: 35. M. Šťastný , 79. Z. Káva , 80. J. Popovič , 84. Z. Kubíček .
Hráči zápasu: J. Popovič .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - GAUPMANN Vít (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Vincenc
Tip experta: výhra domácích

Čejov se v posledních zápasech hůře schází, navíc jim chybí mozek hry Prokop. To Řečice je na tom o něco lépe, do karet jim navíc hraje domácí prostředí, a tak budou slavit vítězství.

Tip: výhra domácích

Na Řečickém hřišti se Čejovu bude hrát hodně těžko. Čejov se snaží hrát fotbal, což tady nepůjde a naopak domácí znovu odehrají svůj typický poctivý silový fotbal a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza