0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O domácí neporazitelnost v této sezóně přišel Tatran


Branky


15

Přivést body z Červené Řečice, to se v letošní sezóně rovná zázraku. Tatran u sebe doma vybudoval pevnost, do niž se ale ve 14. odloženém kole dostala nečekaně juniorka Kamenice nad Lipou. Vyrovnaný zápas s větší porcí šancí ve prospěch domácích rozhodl až po hodině hry hostující David Růžička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas dokázal přesto přinášet fotbalovou radost

Na těžkém terénu v Červené Řečici se odehrál v celku zajímavý zápas, ač to možná dle počtu branek nevypadá. Domácí hodně spoléhali na dobře kopané standartky, kterými nejednou před soupeřovou bránou zahrozili. Gólem se mohl například prosadit domácí kapitán Jiří Dýnek, jeho hlavičku ale dokázal spolehlivě chytající brankář David Macháček vytěsnit mimo tři tyče. Ačkoliv se vytvářeli v prvním poločase zajímavé možnosti na obou stranách, obrany působily vcelku spolehlivě a během úvodních pětačtyřiceti minut se jim podařilo neinkasovat. Do druhého poločasu se tak šlo bez branek.

Emoce na hřišti a rozhodující gól ve prospěch Kamenice nad Lipou B

Ani druhý poločas gólovou radost dlouho nepřinášel. Dlouho to vypadalo tek, že pokud někdo dnes vystřelí gól, bude to domácí Tatran, jenže ten si dnes vylámal na pevné obraně a brankaři Macháčkovi zuby. Rozhodující moment zápasu se odehrál v šedesáté páté minutě, kdy při ojedinělé akci hostující Jan Ira vybojoval na půlce míč pro Josefa Vávru, který poslal Davida Růžičku do šance a ten střelou okolo brankáře Paťhy, zajistil Kamenici nad Lipou B  vedení. Řada emocí a těsný výsledek nechávaly fanoušky v napětí, zejména rozhodčí Tůma si v Červené Řečici mnoho nových přátel nezískal a to domácí hráče Tatranu pochopitelně vyvádělo z míry. Definitivně mohl rozhodnout deset minut před koncem kamenický Tadeáš Zahradník, míč ale poslal pouze do gólmana Paťhy. Obrana hostů v čele s dnes excelujícím Davidem Macháčkem v bráně působila jistě a nakonec to přineslo tři body pro rezervu Kamenice nad Lipou.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Tomáš Paťha (brankař TJ Tatran Červená Řečice): Vcelku vyrovnaný zápas, kterému by slušela remíza. Gólových příležitostí bylo více na naší straně, ale bohužel nám dnes nebylo přáno, a to i díky výborným zákrokům Davida Macháčka. Kamenice využila prakticky jedinou pořádnou šanci, kterou měla. Vítězem zápasu však byl „rozhodčí“ Petr Tůma, který opět potvrdil, že je to pouze primitiv a křivák, který si chodí na fotbal hlavně hojit svoje mindráky, kterých musí mít evidentně víc než dost. Doufám, že ho dnešní výkon hřeje na srdci a v příštím zápase své kvality potvrdí.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Patrik Macháček Kamenice nad Lipou: Od nás naprosto zodpovědný a bojovný výkon. Dneska mě kluci potěšili. Co jsme si řekli před zápasem, to hráči plnili. Byl to těžký zápas s ne úplně oblíbeným soupeřem. I proto nás tři body těší. Na jaře náš nejlepší zápas určitě.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - J. Dýnek [-] - Z. Káva [-] - D. Roubal [-] (58. J. Aldorf [-] ) , V. Pulda [-] (85. P. Pavelka [-] ) , M. Šťastný [-] , T. Obranec [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , J. Popovič [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] (78. D. Schober [-] ) , L. Novák [-] , L. Hadač [-] - J. Nechvíle [-] , V. Spěváček [-] , T. Zahradník [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (90. P. Šiška [-] ) , D. Růžička [-] -

ŽK: 33. J. Popovič , 67. J. Duchan , 80. J. Dýnek - 80. J. Ira , 80. T. Zahradník , 90. D. Macháček .
Hráči zápasu: J. Dýnek - D. Macháček , L. Novák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Pech
Tip experta: výhra domácích

Červená Řečice je pro mě doma favoritem. Ikdyž přijede houževnatý soupeř z Kamenice.

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza