Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z přestřelky dvou juniorek vyšel lépe Pacov


Branky


0

Zajímavé porovnání sil dvou týmů, které si na nedostatek hráčů rozhodně nemohou stěžovat, nabídlo střetnutí mezi FC Slavoj Žirovnice "B" a TJ Slavoj Pacov "B". Atraktivní gólovou přetahovanou nakonec díky lepšímu výkonu v druhém poločase vyhrál hostující tým, který letos jako první v Poutník lize dokázal z Budína přivést domů všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól i první poločas patřily hostům

Sotva se diváci mohli pohodlně usadit a oba týmy pořádně rozkoukat, už padl první gól. Ledovou sprchu domácí Žirovnici obstaral Josef Pavelec. Domácí byli rychlým nástupem svého soupeře evidentně zaskočeni a chvíli jim trvalo, než se z úvodního šoku vzpamatovali. O čtvrt hodiny později zařídil vyrovnání Martin Pokorný a skóre bylo znovu vyrovnané. Strhnout vedení na svou stranu se ale Žirovnici ani tak nepodařilo. Naopak to byl znovu hostující tým, který udeřil. Po půl hodině hry se mezi střelce zapsal Jan Přibyl a pacovští šli podruhé v utkání do vedení. Tento stav vydržel i do konce prvního poločasu, ve kterém už žádná další gólová radost k vidění nebyla. 

Lépe začali domácí, závěr však patřil Pacovu

Žirovnickému týmu bylo jasné, že pokud chce i nyní uhájit domácí neporazitelnost, bude muset začít hrát o poznání lépe a to se i dočasně povedlo. Již po třech minutách druhého poločasu bylo znovu vyrovnáno, kdy stav srovnal Ondřej Doležal. Domácí tak znovu žili v naději na bodový zisk. O tuto domněnku je ale za dvacet minut připravil svým druhým gólem v utkání Josef Pavelec. Na tento gól už se žirovnickému "béčku" zareagovat nepodařilo. Naopak, v 78. minutě zajistil již dvougólové vedení středopolař Pacova Luděk Šlechta. Když ten samý hráč přidal minutu před koncem gól již na 5:2, bylo už definitivně rozhodnuto. Kosmetickou úpravu skóre přidal z penalty Roman Hřib, na obrat již však bylo pozdě a domácí se tak museli sklonit před pacovským týmem, který "anglický týden" zvládl jako jeden z mála bez ztráty jediného bodu, což se podepsalo i na ligovém umístění.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Hřib (hráč FC Slavoj Žirovnice "B"): Od první minuty jsme prohrávali, to jsme nečekali. V zápase nám chyběla finální přihrávka. Když jsme srovnali, soupeř zase udeřil. Ve druhé půli jsme opět srovnali, ale pak nás soupeř při šancích na obou stranách zlomil a přidal i další branky. První prohra doma, ale někdy to přijít muselo. Gratulace soupeři k vítězství.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - R. Kopejtko [-] (46. J. Metlička [-] ) , R. Hřib [-] , L. Malý [-] (83. L. Severa [-] ) , P. Doležal [-] - T. Severa [-] , P. Rysl [-] (20. V. Rušil [-] ) , T. Péč [-] , M. Hřebecký [-] (83. J. Mach [-] ) - M. Pokorný [-] , O. Doležal [-] -

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Pavelec [-] , T. Kuran [-] , J. Rathouský [-] , M. Zíka [-] , J. Vlach [-] , P. Gavrecký [-] (88. M. Čech [-] ) , M. Pučálek [-] , P. Miskai [-] , L. Šlechta [-] , J. Přibyl [-]

ŽK: 55. V. Rušil - 14. J. Rathouský , 71. J. Pachta .
Hráči zápasu: J. Pavelec , L. Šlechta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ROSA Josef (N), KEROUŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.