Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Peč nastřílela Suchdolu šest branek


Branky


4. R. Ďurač (p.) , 7. R. Ďurač , 22. M. Hlaváček , 25. M. Trojan , 48. J. Novák , 80. J. Novák - 13. R. Gorný , 65. D. Trmal
0

FC Peč chtělo po několika neúspěšných utkáních konečně bodovat. Na jejich hřiště zajížděl Suchdol, který má výsledky jako na houpačce. Domácí utkání zvládli a v poklidném tempu nastříleli hostům šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně ovládli domácí

Peč po třech porážkách v řadě už musela nutně bodovat, což se nakonec podařilo. Začátek zápasu byli více na balónu hosté, ovšem úvodní dva góly se paradoxně podařilo vstřelit hráčům Peče. První branka padla ve čtvrté minutě, když stoper Zamazal našel dlouhým pasem Pepu Nováka, ten do vyložené šance předložil bratrovi Jirkovi, který byl ovšem podražen v pokutovém území. Následnou penaltu chladnokrevně proměnil Ruda Ďurač. O tři minuty později se opět trefil Ruda Ďurač, když zužitkoval rohový kopy Pepy Nováka. Hosté byli jak opaření a ztratili kontrolu hřiště, kterou do této doby měli. Nicméně fotbal nemá logiku a další branku opět vstřelil tým, který v tu chvíli nebyl lepším. Slabou střelu hostujícího Rostislava Gorného si nešťastně srazil do brány Jindra Zamazal. Domácí naštěstí pokračovali v aktivitě a v polovině první půle jim opět stačili tři minuty na dvě branky. Nejprve se hezky trefil z přímého kopu, z velkého úhlu Marek Hlaváček a na 4:1 zvyšoval po pěkné individuální akci Jirky Nováka Martin Trojan. První část hry tímto výsledkem i skončila.

Domácí si tři body nenechali vzít

Druhou půli začali domácí skvěle a hned z první šance se z nenápadné střely prosadil Jiří Novák. Suchdolu se podařilo ještě snížit Danielem Trmalem, když si slabší chvilku vybral jinak jistý Vitouš v brance. V závěru utkání Peč jednoznačně dominovala a pohledné akce volaly po gólech. Trojan dvakrát nevyzrál tváří v tvář na hostujícího brankáře a Pepa Novák v obdobné situaci trefil tyč. Poslední slovo měli přesto opět domácí, Pepa Novák krásně vysunul do samostatného úniku bráchu Jirku, který si položil brankáře Kanděru a zavěsil do prázdné branky a určil tak konečné skóre na 6:2.



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Moc jsme nechytli začátek, ale paradoxně jsme to byli my, kdo šel do vedení. Od stavu 2:0 jsme již byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Výsledek byl pro hosty ještě milosrdný, i proto mě fascinují nářky hostů, že nás dotlačil k vítězství rozhodčí. Přijde mi to hodně úsměvné, ale asi je to jednodušší než si přiznat, že byl soupeř lepší. Po třech porážkách jsme měli jednoznačný cíl získat tři body a nenechat si utéci čelo, což se povedlo a já jsem spokojen.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Nepodařil se nám vstup do zápasu, kdy jsme v půlce prvního poločasu prohrávali 4:1 s tím, že jsme měli kopat dvě penalty, které ale dle sudího nebyly. Celkově se pískalo pro domácí a žlutilo pro hosty a tento názor na věc neměli jen hráči našeho týmu. Říkalo se, že pan rozhodčí kompenzoval minulý týden, kdy hráče Peče "říznul" na utkání venku.



Sestavy


FC Peč
D. Vitouš [-] (75. J. Bárta [-] ) - M. Urbánek [-] (28. K. Daňhel [-] ) , M. Hlaváček [-] , J. Zamazal [-] , L. Popjak [-] - M. Hlaváček [-] , O. Hes [-] (75. T. Doležal [-] ) , M. Trojan [-] , J. Novák [-] (77. L. Musil [-] ) , R. Ďurač [-] - J. Novák [-] -

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , L. Štěpánek [-] , P. Krejčí [-] , D. Trmal [-] , J. Brabec [-] (70. P. Gladics [-] ) , T. Potěšil [-] , L. Kuchyňka [-] (63. K. Trmal [-] ) , M. Matějček [-] (54. J. Vochoska [-] ) , M. Prášil [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 48. J. Zamazal - 19. R. Gorný , 29. P. Krejčí , 30. L. Štěpánek .
Hráči zápasu: R. Ďurač , J. Novák .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - HAVLÍK Zdeněk, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.