Jaro ukázalo opravdu skvělý a vyrovnaný výkon týmu na všech postech, říká hráč kola Martin Hladílek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine gratuluji vám k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas proti Strmilovu z vašeho pohledu?
Děkuji Vám a také všem, kteří mi poslali hlasy. Před zápasem jsem upřímně neočekával, že vyhrajeme, natož takovým rozdílem. První minuty zápasu byly vyrovnané, náš brankář David Kalaj chytil tutovku a od té doby byl zápas v naší režii. Gratuluji klukům ze Strmilova k prvnímu místu, zároveň jsem ale rád za vysokou výhru a také za to, že na našem hřišti neprobíhaly nějaké velké oslavy.
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Proměňoval jsem šance, což se mi na jaře moc nedařilo. Takže spokojený jsem, minimálně s mojí první polovinou zápasu.
Po nepodařeném podzimu jste vybojovali druhé místo. Jak nakonec hodnotíte letošní sezónu?
Máte pravdu, podzim se nám nepodařil. O to víc bych vyzdvihl náš jarní týmový výkon. Vyhrát 10 z 11 zápasů? To je podle mě skvělé. Máme pravidelné a velmi dobré tréninky, velkou zásluhu na tom všem má Petr Šauer. Zpětně mě mrzí, že jsme nedokázali porazit Jarošov. Nejen kvůli umístění v tabulce, ale vyhrát 11 z 11 zápasů? To by bylo něco!
Koho bys jste letos označil za tahouny týmu?
Hned mě napadne Jan Hrbek. Jeho gól z posledního zápasu proti Strmilovu to dokazuje. Vzal míč v našem vápně, prošel celé hřiště, ve vápně soupeře obešel ještě dva hráče a trefil to „za háčky". V tu chvíli jsem jen doufal, že neuvidí mě, jak stojím na penaltě a nenapadne ho mi nahrávat (smích). Zároveň dodám, že jaro dokázalo, že jsme to velmi dobře poskládali a hráli celé jaro skvěle na všech postech. Míra Šauer s Mírou Bendou hráli perfektně vzadu, stejně tak celá obrana a díky nim jsme dokázali porazit i Kunžak, který měl skvělou formu. Střed zálohy i kraje – to jsou plíce týmu. Nechápu, kolik toho dokáže odběhat v zápase třeba Hady (Vladimír Hadač). Díky celé záloze padalo hodně gólů, které na jaře střílel hlavně Hrby (Jan Hrbek). Jaro ukázalo opravdu skvělý a vyrovnaný výkon našeho týmu na všech postech.
Byl jste nejlepší střelec týmu s 25 góly. Nepřišla nějaká nabídka z vyšší soutěže?
Nabídka nepřišla, ale hned po zápase se Strmilovem jsem se od diváků dozvěděl, že odcházím do jiného týmu. To mě samozřejmě překvapilo (smích).
Plánujete nějakou přípravu před novým ročníkem?
Jestli myslíte týmovou přípravu, tak to popravdě ještě ani nevím. Já osobně bych rád zapracoval na chybějící fyzičce. Podzim se mi povedl, plánoval jsem v tom pokračovat i na jaře. Díky problémům s kotníkem jsem ani přípravu na jaro nezačal a nastoupil jsem až do zápasu. Řešilo se, zda na jaře vůbec budu hrát. To se podařilo a jsem za to vážně rád.
Jaké jsou vaše osobní cíle do nové sezóny?
Po předchozí otázce si uvědomuji, že budou cíle následující: nezranit se a odehrát co nejvíce zápasů.
Sledujete fotbalové EURO? Co říkáte na náš zápas s Portugalskem?
Na EURO jsem se těšil a sleduji zápasy, jak to jen jde. Věřím, že náš tým má na víc, než co předvedl proti Portugalsku. Portugalsko bylo jasným favoritem, ale tolik nepřesných přihrávek? Úplně se v tom vidím (smích). Snad na zápas proti Portugalsku rychle zapomenou a příští zápas bude úplně jiný.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.