4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice B i o deseti smazaly dvougólové manko a nakonec zvítězily na penalty!


Branky


12. M. Engl , 70. D. Šádek , 75. K. Zeliński (p.) - 28. P. Šimana , 35. J. Jindra , 61. P. Kutný
0

Zajímavé utkání se odehrálo v Černicích. Domácí B-tým zde dlouho tahal v duelu s Unionem za kratší konec provazu. V průběhu druhého poločasu totiž prohrával 1:3 a navíc mu byl vyloučen Táborský. Černičtí fotbalisté přesto dokázali zabojovat, manko dorovnat a obrat pak završili v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Union musel odpovídat na vedoucí gól soupeře

Souboj dvou celků ze středu tabulky sliboval zajímavý fotbal. Union potvrzoval pověst ofenzivně laděného celku a od začátku utkání dostával soupeře do problémů aktivním napadáním. Přesto se jako první prosadili Černičtí. Ve 12. minutě dopravil míč po rohovém kopu do sítě kapitán Martin Engl - 0:1. Hosté však i nadále pokračovali v aktivní hře a měli územní převahu. Ve 28. minutě ji i poprvé zužitkovali. Knaf našel v šestnáctce Petra Šimanu a ten přesnou střelou vyrovnal. Ještě do přestávky se fotbalisté Unionu radovali i podruhé. Ze strany prošel až do pokutového území Jan Jindra a trefil se přesně k tyči - 2:1.

Union vedl 3:1 a hrál proti deseti, Černice přesto vyrovnaly

Také po přestávce se utkání neslo v podobném duchu. Hosté hráli solidní fotbal a po hodině hry za to byli odměněni i potřetí. Petr Kutný parádně vymetl šibenici Daňkovy brány a zvýšil na 1:3. O dvě minuty později byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen domácí Lukáš Táborský a zdálo se, že je po zápase. Hosté však chtěli v přesilovce přidat další góly, ale u toho zapomínali na zadní vrátka. V 70. minutě tak dostal Černice do kontaktu David Šádek a domácí najednou zase vycítili šanci. V 75. minutě tak jeden z obránců Unionu ve vlastní šestnáctce fauloval a nařízena byla penalta. Tu Krzysztof Zeliński proměnil a vyrovnal na 3:3. Hosté už přes veškerou snahu v závěru rozhodnout nedokázali a po devadesáti minutách tak zápas skončil nerozhodně 3:3.

Černice na penalty dokonaly obrat

V penaltové loterii se už více dařilo domácím, kteří měli přesnější mušku. Černičtí fotbalisté proměnili tři „desítky,“ zatímco hosté se trefili jen dvakrát. Rezerva Černic tak dokonala velký obrat a dva body rozhodně brala všema deseti. To na straně Unionu zavládlo zklamání.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý (trenér): „Byli jsme o něco lepší, dobrým napadáním jsme soupeři nedovolili moc kombinovat, ale nevyvarovali jsme se chyb a po jedné takové přišel roh a z něj první gól. Dál jsme ale hráli svojí hru a vývoj otočili. Pak ale přišel náš třetí gól, vyloučení soupeře a oboje nám paradoxně uškodilo. Místo pohlídání výsledku, jsme se pořád snažili až moc hrát fotbal a hnali se dopředu, což domácí dvakrát potrestali a vyrovnali. My jsme několik šancí nevyužili a celkem zbytečně ztratili body.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Z. Daněk ml. [-] - V. Holeček [-] (46. K. Kuncl [-] ) , K. Zeliński [-] , P. Toman [-] (62. T. Václavík [-] ) , J. Král [-] (58. J. Běhounek [-] ) , L. Táborský [-] , T. Engl [-] (65. T. Valm [-] ) , M. Engl [-] , J. Šašek [-] , R. Nádraský [-] , D. Šádek [-]

TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - Z. Chmelík [-] (85. M. Vinický [-] ) , A. Sýkora [-] , K. Knaf [-] , A. Hořánek [-] - P. Kutný [-] , P. Filmak [-] , J. Jindra [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] - M. Seidl [-] (72. D. Kalaš [-] )

ŽK: 25. R. Nádraský , 36. D. Šádek , 60. L. Táborský , 70. Z. Daněk ml. - 70. M. Seidl . ČK: 63. L. Táborský .
Hráči zápasu: M. Hořánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Votruba Jiří - ŠLAUF Jiří, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.