2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv se radovaly Černice


Branky


0

V souboji B-týmů Černic a Košutky se radovali domácí, kteří se díky výhře 2:1 dotáhli v tabulce městského přeboru na svého soupeře. Černice byly lepší zejména v prvním poločase, hosté v závěru zápasu stačili jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice na Košutku vlétly, z tlaku vytěžily gól Krále

Domácí na Košutku nastoupili pěkně od podlahy. Od začátku byli lepším týmem a zatlačili soupeře na jeho polovinu. V úvodní čtvrthodině hráči Černic neproměnili tři velké příležitosti. Košutce však takové varování nestačilo a v 17. minutě se tak už skóre měnilo. Gólový účet utkání otevřel Jan Král. Domácí měli i nadále více ze hry, ovšem do zakončení se už tak snadno nedostávali. Naopak jednu velkou šanci si do přestávky vypracoval i hostující tým, ovšem vyrovnání se z ní neurodilo.

Táborský navýšil náskok domácích, snížení Rybičky přišlo pozdě

Ve druhém poločase domácí trochu upustili od nátlakové hry a utkání se tak poměrně vyrovnalo. V 74. minutě však přišla chyba v obraně Košutky, kterou potrestal gólem na 2:0 Lukáš Táborský. Hosté poté už neměli co ztratit a otevřeli hru. Najednou dostávali soupeře pod tlak, ale snížení přišlo až v 85. minutě, kdy se prosadil Martin Rybička. V závěru zápasu si už hosté další příležitost nevytvořili, jejich pokusy většinou obrana Černic zastavovala ještě před pokutovým územím. Po závěrečném hvizdu se tak mohli domácí fotbalisté radovat.

 

Černice se po výhře 2:1 dostaly na devět bodů a v našlapaném středu tabulky se dotáhly právě na Košutku. Ta se udržela před soupeřem díky většímu počtu nastřílených gólů.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hrající trenér Košutky B): „Utkání se neslo v duchu dvou rozdílných poločasů. V prvním na nás domácí nastoupili zřejmě v posílené sestavě oproti standardnímu béčku a tomu odpovídal i vývoj hry, kdy jsme po čtvrthodině hry mohli prohrávat o dva nebo tři góly. Pak jsme se z toho tlaku trochu vymanili a i my si vytvořili jednu jednoznačnou gólovou příležitost. Ale stále se hrálo spíš za taktovky domácích, kteří byli běhavější a fotbalovější. Ve druhém poločase Černice z nastoleného tempa trochu ustoupily, ale po naší chybě přesto zvýšily na 2:0. Poté jsme hru zcela otevřeli, začali se tlačit dopředu, což domácí asi trochu zaskočilo. Vypracovali jsme si tlak, ale bohužel už stačili jen snížit. Celkově ale musím uznat, že domácí vyhráli zaslouženě.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - D. Šádek [-] (83. T. Engl [-] ) , K. Kuncl [-] (62. M. Chvojka [-] ) , K. Zeliński [-] , L. Táborský [-] (80. T. Valm [-] ) , M. Engl [-] , V. Holeček [-] (46. P. Toman [-] ) , M. Müller [-] , P. Vlček [-] , R. Nádraský [-] , J. Král [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - M. Pitule [-] (65. J. Hodek [-] ) , Z. Hladík [-] , J. Prokeš [-] (64. M. Rybička [-] ) , J. Bureš [-] , A. Šula [-] , V. Sirotek [-] , M. Džilič [-] (75. T. Morávek [-] ) , M. Langmajer [-] , S. Vokáč [-] , R. Holý [-]

ŽK: 90. V. Sirotek .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Buša Milan - ŠNAJDR David, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.