J. Brabec 11. (vl.)
R. Chmátal 50.
P. Rychlý 56.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína si doma poradila se Suchdolem


Branky


11. J. Brabec (vl.) , 50. R. Chmátal , 56. P. Rychlý - 18. R. Gorný , 63. R. Gorný
0

Domácí mužstvo Staré Hlíny přivítalo před domácím publikem rezervu Suchdola nad Lužnicí. Starohlínští chtěli s předposledním týmem uspět, což se jim nakonec po litém boji povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre ukazovalo remízu

Ve čtvrtek na sv. Václava starohlínští přivítali před domácím publikem v rámci vloženého 13. kola rezervu Suchdola. Domácí chtěli navázat na dvě předešlá vítězství, což se jim nakonec po nedobrém výkonu podařilo. Zápas začal velmi vlažně a z domácí strany to byl pochoďák. Soupeř měl větší zaujetí do hry. I přesto všechno, to byli právě oni, kdo první udeřil. V 11. minutě si míč po centru vrazil do vlastní sítě hostující hráč. Domácí se však z vedoucího gólu neradovali dlouho. V 18. minutě Rostislav Gorný vyrovnal umístěnou střelou k tyči. Do konce prvního poločasu už branka nepadla, a tak šli soupeři do kabin za nerozhodného stavu.

Stará Hlína přestřílela Suchdol

Do druhého poločasu domácí přeskupili řady s cílem hru rozpohybovat. To se jim podařilo a výsledkem byly dvě branky v rychlém sledu. Nejprve se v 50. minutě prosadil tečovanou střelou Radek Chmátal. O šest minut později si naběhl na Maškův roh hrající brankář Pavel Rychlý a zvýšil na 3:1. Domácí mohli v poklidu utkání dohrát, ale místo toho, jak už to bývá zvykem, povolili drama. V 63. minutě starohlínští zahrávali roh a z rychlého protiútoku soupeř snížil, svou druhou branku v zápase vstřelil Rostislav Gorný. Naštěstí už si Suchdol nedokázal nic vážnějšího vypracovat a tak si domácí mohli připsat další vítězství. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme si připsali třetí vítězství v řadě, i když výkon byl špatný. V zápase nám chybělo nasazení, čehož by určitě silnější soupeř využil.

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Marek Čáp (hráč): Je škoda že jsme si ze zápasu neodnesli alespoň bod za remízu. Opět jsme neproměnili pár vyložených šancí, které nám nějaký bodový zisk mohly přinést. Zápas začal vyrovnaně na obě strany. První gól vstřelila v 11. minutě Stará Hlína, kdy se míč po centru do vápna nešťastně odrazil od suchdolského J. Brabce. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. O vyrovnání se postaral v 18. minutě svou dobře umístěnou střelou Gorný. Hlína stále hrozila svými centry do vápna a střelami z úrovně velkého vápna. Suchdol si vypracoval minimálně dvě "tutovky", ale ani jednomu týmu se už první poločas. Šest minut poté vsítil branku P. Rychlý po rohovém kopu gól pro Starou Hlínu. Suchdolu se pak podařilo brankový náskok snížit zásluhou Gorného v 63. minutě. Do konce zápasu již branka nepadla a tak zápas skončil výsledkem 3:2 pro domácí Starou Hlínu.



Sestavy


FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] - P. Šauer [-] (46. P. Rychlý [-] ) , M. Vonka [-] , V. Hadač [-] , R. Chmátal [-] - S. Kadlec [-] (90. M. Švanda [-] ) , V. Marek [-] (46. J. Šimkovský [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , V. Soudek [-] (69. T. Kohout [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Dlužanský [-] (62. J. Zeman [-] ) , M. Havelka [-] , D. Trmal [-] (46. K. Trmal [-] ) , P. Gladics [-] , M. Matějček [-] , J. Brabec [-] , M. Čáp [-]

ŽK: 38. R. Chmátal .
Hráči zápasu: R. Gorný , V. Kanděra .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: BOČEK Petr - BROŽ Miroslav, BARTYZAL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.