Strnad dvěma góly řídil dívčickou cestu za třemi body


Branky


86. M. Pícha (p.) - 5. V. Strnad , 76. V. Strnad
4

V neděli nastoupili fotbalisté Dívčic již k devátému utkání III. třídy proti rezervě Boršova. První mužstvo tabulky Lokomotiva ČB zde prohrála, takže bylo jasné, že nepůjde o nic jednoduchého a domácí nedají nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodla jediná branka

Dívčice vstoupily do zápasu rozhodně lépe než domácí. Poprvé prověřil boršovského gólmana Vosejpku útočník V. Strnad, ale jeho střela letěla těsně vedle. Poté přišlo několik náznaků, ale zatím k brance nevedly. Následně otevřel skóre v 5. minutě Václav Strnad, který se po nahrávce V. Valenty perfektně uvolnil a tvrdou střelou dopravil míč do boršovské branky 0:1. Od této chvíle bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo. Domácí hrozili jen z občasných brejků, kterých bylo ale opravdu jen pomálu. Hosté si začali vytvářet další slibné příležitosti, ale žádná neskončila brankou a do kabin se tak odcházelo za těsného vedení hostí.

Dívčice si výhru vzít nenechaly

Hned v úvodu druhého poločasu mohlo být vedení Dívčic dvougólové, ale to by nesměl V. Valenta přestřelit. Domácí hrozili jen sporadicky, buď z brejků nebo následných rohů. Po jednom takovém vykopával L. Valenta z brankové čáry. Poté přišel festival zahozených šancí, který je pro dívčické mužstvo tak tipický. Postupně promarnili příležitosti Strnad, V. Valenta nebo Tvrzický. To v 76. minutě už bylo pro hosty veseleji, neboť Václav Strnad opět tvrdou a přesnou střelou nedal gólmanovi šanci - 0:2. Dívčice ale v tento moment jakoby přestaly hrát a domácí Boršov začal nebezpečně kousat. Naštěstí pro hosty dokázala obrana vše odvrátit. Konec zápasu už provázela spíše nervozita než fotbal. Boršovští si vytvořili mírný tlak, který vyústil v pokutový kop pět minut před koncem, který proměnil Michal Pícha - 1:2. Poslední minuty zápasu už si Dívčice dokázali vedení udržet a zaslouženě si odvážejí všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta: Myslím si, že vstup do zápasu jsme měli dobrý, hráli jsme, co jsme chtěli a to vyústilo v gól. Poté jsme několi šancí spálili, což nás mohlo potom mrzet. Důležité ale je, že jsme těžké utkání dotáhli do vítězného konce. Hráčem utkání byl bezesporu V. Strnad, který zařídil dvě branky, jinak celé mužstvo šlapalo výborně.



Počet diváků: 72. Rozhodčí: STACH Josef - OVČÁČEK Josef (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2017 04:35
redakce fotbalunas.cz
Držíme se pravidla, že nebudeme ve statistikách vytvářet "druhou pravdu". Často ani není možné zpětně ověřit, jestli rozpor vůči oficiálnímu zápisu opravdu existuje. Je tedy potřeba, aby vedoucí obou týmů zápisy před potvrzením pečlivě kontrolovali a nesrovnalosti řešili hned. Rozhodčí má nicméně možnost zápis opravit i dodatečně. V samotném článku redaktor uvedl jako střelce 2x Strnada. Snad nepřijde chybou v zápise o korunu pro krále střelců :)
9. 10. 2017 11:23
Jan Valenta
Bohužel po zápase už to opravit nešlo. Rozhodčí to měl už odeslané, ale myslím si že když to opravíte asi to nebude zas takový problém ne?
9. 10. 2017 10:54
Honzo, ctíme oficiální zápis o zápase. Apelujte jako klub, ať ho rozhodčí opraví. Díky. :)
9. 10. 2017 07:48
Prosím o opravu. Obě branky dával Strnad.