3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

15.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroupův gól zařídil Slavoji tři body


Branky


0

První gól podzimu si nechal Michal Kroupa až na poslední zápas. O to však byl důležitější, předznamenal totiž vítězství nad Hořovickem. Slavoj tak končí podzimní část těsně pod hranicí dvaceti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klivandova vedoucí trefa

Do duelu pod zámkem vkročili lépe hosté a aktivním pressingem si už ve 2. minutě vytvořili první šanci. Klimeš vybojoval balón a předložil ho do vápna Ansumovi, kterému ale chyběl půlkrok, aby zakončil.

 

Poté se ke slovu dostali i domácí, Persán na míč těsně nedosáhl a Wagnerovu hlavičku vytlačil Hejcman do zámezí. Po signálu z následného rohového kopu zase vysoko nad zamířil Kabele. Krumlováci hrozili i ze standardek, středočeská obrana však pracovala spolehlivě.

 

Hra se přelévala ze strany na stranu a vyložené šance nepřicházely. Klimeš se po Ansumově sklepnutí snažil překvapit brankáře Hňupa z ostrého úhlu, ale nepovedlo se mu zamířit mezi tři tyče. Proti Babkovi se Hejcman pro změnu blýskl včasným vyběhnutím.

 

Hostující gólman si připsal ještě lepší zákrok ve 37. minutě, když vychytal zblízka z otočky střílejícího Kroupu. Na pokus Michala Klivandy, který zakončoval o pár vteřin později, byl už však krátký!

Rychlá odpověď hosty nabudila

Devět minut po změně stran navýšili slavojáci své vedení. Ze skrumáže po rohu se míč odrazil přesně k Michalovi Kroupovi! Hosté však rychle odpověděli. Ansuma poslal míč Klimešovi napravo, a ten centrem přesně našel Michala Doležala, který poslal míč do protipohybu Hňupa!

 

Následující momenty připomínaly spíš boj než fotbal. Hru kouskovaly fauly a nervozita stoupala. Na konci 71. minuty bylo i přesto Hořovicko blízko srovnání, jenže Doležal orazítkoval pouze břevno! Klid na kopačky přinesla Slavoji 86. minuta. Domácí nachytali Hořovicko při přímém kopu a po rozehrávce nakrátko se zblízka trefil Matyáš Babka!

 

Zbytek duelu si už i díky častému střídání Krumlovští pohlídali a na závěr podzimu se tak mohou radovat ze zisku třech bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Trenér Václav Domin: „Věděli jsme, že to bude těžké utkání. Hrál se bojovný fotbal, ale my jsme zkrátka dali góly, proto jsme vyhráli (úsměv). Trošku jsme zapracovali na defenzivě, promluvili si s hráči. Myslím, že to také pomohlo. Celé mužstvo odvedlo výborný výkon, nebylo tam mezer.“




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , V. Novák [-] (82. V. Beránek [-] ) , M. Babka [-] , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] (90. M. Neckář [-] ) , M. Kroupa [-] , F. Persán [-] (79. J. Sláma [-] )

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - J. Machurka [-] , J. Kuchař [-] (77. T. Dudla [-] ) , R. Graf [-] - M. Doležal [-] (88. T. Kaňka [-] ) , V. Karvánek [-] (74. J. Křížek [-] ) , J. Mach [-] , R. Hajdarevič [-] (54. J. Šubert [-] ) , J. Mojdl [-] , D. Klimeš [-] - M. Ansuma [-] (88. J. Zítek [-] )

ŽK: 61. M. Kroupa - 39. M. Ansuma , 58. J. Šubert , 58. J. Mojdl , 65. V. Karvánek , 87. J. Machurka .
Hráči zápasu: M. Kroupa .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Simbartl Václav - CUPL Zbyněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.