O. Otepka 75. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roudné díky pochybné penaltě doma vyhrálo potřetí v řadě


Branky


75. O. Otepka (p.)
2

Třinácté divizní kolo nabídlo třaskavé okresní derby mezi Roudným a Jankovem. Přestože byl hostující tým v tabulce aktuálně před malšany, byl to právě domácí výběr trenéra Rudolfa Otepky, kdo byl před zápasem favoritem. Hosté sice tahali šňůru tří výher v řadě, ovšem v Roudném se jim většinou nedaří a navíc rozpoložení týmu mělo díky zdravotnímu stavu hráčů do ideálu míle daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jihočeská nuda

Trenér Ivo Čech nemohl počítat se službami obou Ghaňanů, mimo byli i stopeři Lošek s Popelkou, a přestože do utkání nastoupili, zdravotně v pořádku nebyli ani Beránek, Jirkovský, Maršán, Fajtl a Rytíř.

 

Také podle toho vypadala taktika Jankova. Hosté chtěli hrát ze zabezpečené obrany a spoléhat na brejky, potažmo standardní situace. Podle očekávání drželi balón na svých kopačkách více domácí fotbalisté, jenže v drtivé většině daleko od pokutového území Pavelce. A tak na dlouhou dobu byly jedinými střeleckými pokusy v utkání střely hostujícího Beránka a Fajtla, které zase pro změnu z klidného režimu nevyvedly strážce roudenské branky Hřebejka.

 

Po půlhodině hry byl zraněn Sedlic, což jen hostujícímu realizačnímu týmu přidělalo další vrásky na čele. Opravdu první a zároveň jediná vážnější příležitost prvního poločasu přišla ve 34. minutě. Z dobré pozice pálil z přímého kopu O. Otepka, avšak hostující branku zhruba o dva metry minul.

Jankovské rozzlobila penalta

Druhé dějství bylo, co se gólových příležitostí týče, mnohem zajímavější. Jako první se neúspěšně pokusil změnit stav na ukazateli skóre Růžička, jenže jeho pokus mířil mimo. Tentýž hráč o tři minuty později po rohu Otepky hlavičkoval mnohem přesněji a Pavelec tygřím skokem svůj tým podržel.

 

V 59. minutě vystrčili růžky také hosté. Bürger v pokutovém území přihrál Jirkovskému, jenž střelou na vzdálenější tyč minul. Největší gólovku si Malše vypracovala v 63. minutě po pěkné akci, kterou nedokázal vyšperkovat gólovým úspěchem z malého vápna zakončující Bartoš. Dvacetiletý záložník Roudného branku Jankova přestřelil.

 

Gólem neskončila ani hlavička Kössla po Vávrově rohu v 68. minutě, kterou dalším dobrým zákrokem vytáhl Pavelec. Nejzajímavější pasáž zápasu ukončil svým verdiktem hlavní rozhodčí v 72. minutě, když po standardce domácího celku odpískal nesmyslný pokutový kop po údajném Kroneislovo sražení jednoho z hráčů Roudného.

 

Nabídnutou výhodu zužitkoval z penaltového puntíku Ondřej Otepka rozhodující trefou tohoto derby - 1:0. Poškádlení hosté poté více zaměřili své myšlenky na ofenzivu, ovšem k ničemu zásadnímu to nevedlo. Derby rozhodla kontroverzní penalta, díky níž v utkání lepší Roudné zvítězilo 1:0.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Špína českého fotbalu se opět projevila! V Roudném jsme prohráli z absurdní a totálně vymyšlené penalty, kterou Otepka proměnil. My jsme se většinu zápasu bránili, ale drželi Roudné na uzdě. Remízový zápas tak rozhodla směšná situace, kterých je bohužel mnoho, ale fotbal před nimi zavírá oči...“



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] (88. D. Samek [-] ) , R. Maršík [-] , D. Růžička [-] (62. M. Markytán [-] ) , L. Holub [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , M. Bartoš [-] (83. D. Svoboda [-] )

SK Jankov
A. Pavelec [-] - V. Jirkovský [-] , D. Maršán [-] , M. Kroneisl [-] , J. Zajíc [-] - P. Beránek [-] (84. M. Maurer [-] ) , M. Kollár [-] , L. Fajtl [-] , V. Bürger [-] - J. Šebelka [-] , P. Sedlic [-] (33. M. Rytíř [-] )

ŽK: 45. D. Růžička , 48. M. Tušer , 62. P. Kössl , 79. L. Vávra , 88. T. Hřebejk - 33. A. Pavelec , 73. M. Kroneisl , 81. V. Bürger .
Hráči zápasu: O. Otepka - A. Pavelec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 11. 2017 11:23
Šukeli, když už sem něco napíšeš, buď konkrétní a napiš co ti na Jankovu vadí!!!

Šváb Jan
4. 11. 2017 20:03
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy
Zajímavé,že zrovna Jankov si stěžuje :-D