1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko rozhodlo o výhře v poslední minutě


Branky


21. J. Husák - 60. J. Urban , 93. P. Šnídl
0

Kroučová - Lídr tabulky na hřišti týmu, který hraje ve spodních patrech tabulky. To byl souboj domácí Kroučové s hostujícím Městečkem. Hosté šli do tohoto zápasu jako favorité, ale měli co dělat, aby dosáhli konečné výhry. Zachránil je až gól v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Kroučové

Začátek zápasu byl plný nepřesností a když už se Ohnivec dostal do zakončení, tak byl na svém místě výborný brankář domácích Tomeš, který svými zákroky několikrát podržel svůj tým. Ke změně stavu došlo ve 21' po chybě hostujícího obránce, kterou využil jeden z nejnebezpečnějších domácích hráčů Husák, který se dostal k odraženému balonu a tvrdou střelou z rohu velkého vápna ke vzdálenější tyči nedal Rácovi šanci - 1:0.

O vítězi rozhodl až nastavený čas

Ve druhém poločase zatlačil Ohnivec soupeře do hluboké defenzivy a čím dál častěji ohrožoval soupeřovu branku. Vyrovnání přišlo v 60' po centru Makarského, který hlavou lehce lízl Urban a míč zapadl k tyči - 1:1. Hosté nadále stupňovali svůj tlak a domácí ztěží odolávali.

 

Fotbal se hraje 90 minut a na to Kroučová doplatila. Zápas byl skoro u konce, ale Městečko udeřilo. V nastaveném čase rozhodl o vítězství svého celku kanonýr Šnídl, který byl nikým neatakovaný ve vápně a přehodil vyběhnuvšího Tomeše - 1:2.



Ohlasy k zápasu



SK Ohnivec Městečko
Ladislav Rác: ,,Celkem náročné utkání. Domácí po vstřelené brance zalezli dozadu a odkopávali balony. Hra byla hlavně v první půli nepřesná, po přestávce se ale zlepšila a zaslouženě jsme vyhráli, i když domácí po zápase byli hodně nespokojeni s výkonem rozhodčího kvůli inkasovanému gólu v nastavení."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Kiss [-] , A. Mildorf [-] , J. Husák [-] , T. Bohatý [-] (46. R. Janek [-] ) , M. Císař [-] , J. Vančura [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-] , J. Škuthan [-] , J. Škuthan [-] (90. P. Štěpán [-] )

SK Ohnivec Městečko
L. Rác [-] - Z. Fratina [-] , O. Kučera [-] , T. Heger [-] - J. Urban [-] , V. Prokop [-] , P. Makarský [-] , J. Hadrava [-] , P. Baba-Musah [-] - P. Šnídl [-] , M. Hajný [-] -

ŽK: 50. L. Vajnar - 69. M. Hajný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - RADA Tomáš (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.