Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po opatrném začátku spustili ve druhé půli hosté svůj brankostroj


Branky


41. P. Hrdlička , 67. M. Štolka , 90. P. Hrdlička - 34. T. Voves , 50. T. Voves (p.) , 60. T. Voves , 65. T. Voves , 70. T. Voves , 85. P. Jareš
0

Po jedné brance na každé straně v první části hry. Za to v té druhé padlo branek hned sedm. Litice si výhru utéct nenechaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel dvou týmů z opačných pólů tabulky nabídlo hřiště Vodních Staveb. Předposlední domácí vyzvali k souboji pátý celek Litic. VS v minulém kole mocně dotahovaly na hřišti Lhoty, ovšem k bodům jejich stíhací jízda nevedla. Gólem v 87. minutě Lhota rozhodla o své výhře hokejovým skóre 6:5. Vodní Stavby potřebují udělat nějakou bodovou šňůru a hlavně přestat prohrávat. Prohra se Lhotou byla již jedenáctá v tomto rozjetém ročníku. První poločas byl pro nezaujatého diváka vyrovnaný a víceméně bez šancí. Góly začaly padat až po půlhodině hry, kdy se nejprve Tomáš Voves po centru Formanaprosadil ve 34. minutě. Následně ve 41. minutě domácí odpověděli vyrovnávací brankou hlavou po rohovém kopu, pod kterou se podepsal Petr Hrdlička. Hosté si vytvoili pak jednu loženku, ta ale zůstala neproměněná. Vypadalo to, že to bude ve druhé půli urputný boj o body.

Domácí druhý poločas začali velmi špatně a v 50. minutě faulovali ve svém pokutovém území Ondřeje Kolorose, Tomáč Voves se postavil k penaltě a posunul svůj tým ke třem bodům. V 60. minutě Lukáš Fořt utekl po pravé straně a v situaci 2:1 předložil před prázdnou bránu Tomáši Vovesovi, který brankou uzavřel hattrick. Ondřej Koloros v 65. minutě vybojoval míč a opět Tomáš Voves šel sám na bránu. Lobem přes golmana upravil na 4:1. Domácím se po dvou minutách od čtvrté inkasované branky povedlo snížit, konkrétně v 67. minutě Michaelem Štolkou a začali tlačit. Lukáš Fořt využil nekoncentrovanosti obrany a dalším úprkem po pravé straně a přečíslení dvou proti jednomu předložil v 70. minutě Tomáši Vovesovi, který vstřelil tváří v tvář gólmanovi svůj pátý gól zápasu. Pavel Vacekpak v 85. minutě vybojoval na půlce míč, který předložil Petru Jarešovi, který šel sám na branku a upravil na 6:2 z pohledu hostů. Domácí ještě v 90. minutě zkorigovali stav, kdy se hlavou prosadil Petr Hrdlička a uzavřel stav zápasu VS - Litice na 3:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves - vedoucí týmu: První poločas napovídal, že to bude boj o body a v té druhé jsme už jasně dominovali a víceméně proměnili, to co jsme měli. Myslím si, že to byla zasloužená výhra.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - M. Novák [-] , P. Nový [-] , J. Větrovský [-] , T. Bláha [-] - M. Peroutka [-] (59. Z. Wočadlo [-] ) , D. Brunner [-] , M. Štolka [-] , M. Lochman [-] - P. Hrdlička [-] , J. Haišman [-] -

TJ Plzeň-Litice
S. Protivínský [-] - L. Fořt [-] , T. Voves [-] (83. A. Spitzbart [-] ) , L. Kindl [-] , M. Jeslínek [-] , O. Kollros [-] (73. P. Jareš [-] ) , F. Vajskebr [-] , V. Švábek [-] (78. P. Vacek [-] ) , J. Krejcar [-] (67. V. Liška [-] ) , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 59. P. Nový - 41. V. Švábek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - SCHVEINERT Radek, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.