3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice si vyšláply na lídra


Branky


6. M. Cink (vl.) , 60. K. Zeliński , 90. K. Zeliński
0

Nabuzený tým Lhoty, aktuálního lídra tabulky, chtěl potvrdit výhru z minulého hracího víkendu. To, že věci budou úplně jinak, asi nikdo nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodl vlastní gól

Sokolové ze Lhoty se vyhřívají aktuálně na výsluní tabulky městského okresního přeboru. Výsledkově se však od prvního jarního kola hledají. Sérii tří jarních porážek sice utly v minulém kole, ale očekávání jak dopadne to další bylo veliké. Černice posbíraly v jarní části sice pět bodů, jenže v minulém kole přišli svojí laxností o jasné vítězství ve Zruči, kde vedli 2:0 a nakonec braly jen bodík za prohru na penalty. Bylo tedy z obou stran co napravovat. Vše pro Lhotu vzalo za své už v 6. minutě, kdy Miroslav Cink rozvlnil síť nešťastně za svým brankářem Markem Kračmerem. Více branek si střelci obou týmu do úvodní pětačtyřicetiminutovky nepřipravili a s hubeným vedením se šlo lépe do kabin domácím.

Za střídání si domácí trenéři mohou mnout ruce

Do druhého poločasu už nenastoupil domácí Tomáš Valm. Místo něj se na hřišti objevil Krzysztof Zelinski. V konečném účtu zápasu se tento tah ukázal jako klíčový a velmi šťastný. Patnáct minut po příchodu na trávník, tedy v 60. minutě Krzysztof Zelinski zvýšil na dvoubrankový rozdíl. Lhota tahala za kratší konec a vše vyvrcholilo zmarem a následnou červenou kartou, kterou v 70. minutě dostal hostující Zdeněk Paul. Dvacet minut před koncem s dvoubrankovou ztrátou a s deseti lidmi na hřišti už asi Sokol věděl, že to na další tříbodové odpoledne asi nebude. Třetí branku domácích pak na samý závěr v probíhající 90. minutě dal dvougólový střelec zápasu Krzysztof Zelinski. Pro Lhotu to znamená čtvrtá jarní prohra a desetibodový náskok po podzimu se ztenčil na pouhé dva body na druhou Zruč.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - T. Valm [-] (46. K. Zeliński [-] ) , M. Chvojka [-] , L. Táborský [-] , K. Kuncl [-] , T. Engl [-] (67. K. Kaňák [-] ) , M. Engl [-] , J. Král [-] (86. V. Holeček [-] ) , M. Müller [-] , R. Nádraský [-] , T. Václavík [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - J. Langer [-] , L. Čejka [-] (46. O. Kotrnoch [-] ) , P. Salák [-] (75. S. Litaev [-] ) , K. Xuan Hoai Nam [-] (46. Z. Paul [-] ) , M. Cink [-] , D. Křížek [-] , L. Nejdl [-] , P. Korous [-] (46. J. Záhrobský [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-]

ŽK: 39. R. Nádraský , 39. L. Táborský , 39. J. Tománek , 66. M. Engl , 73. K. Kaňák - 32. J. Hrdlička , 80. J. Langer . ČK: 70. Z. Paul .
Hráči zápasu: K. Zeliński , J. Tománek , R. Nádraský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Levý Vítek - KOMÍNEK Jiří, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.