0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si dělí body s Olešnicí


Branky


0
Diváci v Chlumu gól neviděli
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle půl na půl

   Suchdol se po "domácích" zápasech v Nové Vsi nad Lužnicí a Rapšachu vrátil zpět do azylu v Chlumu u Třeboně. Zápas jak je v posledních kolech zvykem provázelo solidní horko a tak bylo jasné, že strhující tempo není praktikovat po celý zápas. V prvních zhruba dvaceti minutách byl aktivnějším týmem Suchdol. Vytvořil si nějaké příležitosti, ale proměnit je nedokázal. Ve druhé polovině prvního poločasu byla zase lepším týmem Olešnice. Stejně jako domácím jim šance Hanzala a poté Horelici změnu skóre nepřinesly. Do kabin na poločasovou přestávku se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Ve druhé půli jen tyč

   V úvodu druhého dějství byla o něco nebezpečnější Olešnice, ovšem znovu bez gólového vyjádření. Na druhé straně viděl Suchdol ruku ve vápně a domáhal se u sudího Havlíka penalty, marně. Hosty pak při přečíslení zastavil sporný ofsajd. Z trestňáku trefili olešničtí dokonce tyčku Rácikovi svatyně. Zhruba deset minut před koncem zazdil slibnou příležitost Suchdola Milan Heřman. Nakonec tedy ani ve druhé půli branka nepadla a oba týmy si tak rozdělily po bodu. V posledním kole pojede Suchdol na hřiště lídra soutěže z Bavorovic, kterému jde o postup a k jistotě potřebuje výhru. Olešnice doma hostí Vyšší Brod, který je na předposledním místě a je smířený s pádem do okresu.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Bylo vedro až nedůstojné na fotbal. Zápas to byl nahoru dolů. V první půli jsme si vytvořili nějaké šance, ale to křeč, zmar, bezradnost, chybí nám hráči. Takže jsme nedali loženku, ale na druhé straně Olešnice prakticky to samé. Dvacet minut jsme byli lepší my a dvacet soupeř, takže 0:0 v poločase asi spravedlivé. Ve druhé půli to pokračovalo. Rozhodčí neodpískal naprosto evidentní ruku ve vápně, ale to si nechci stěžovat, protože třeba na druhé straně byl při přečíslení dvou na jednoho chybně odmávaný ofsajd a poškozená byla Olešnice. Měli jsme dvě nebo tři gólovky a je až neskutečné co zhruba v 80. minutě Milan Heřman zavraždil. Výsledná remíza je asi zasloužená.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): Jeli jsme oslabení o tři čtyři hráče, kluci od začátku přesto hráli velmi dobře. Jeli jsme tam samozřejmě s určitou taktikou a nechtěli jsme v tomhle počasí nějak bláznit. Domácí se snažili o brejky, mají dva útočníky, kteří dokáží utéct a nahrát si. V první půli jsme je do vyložené gólovky nepustili. My měli dvě stroprocentní šance, velká škoda, že jsme je nedali. Druhých dvacet minut jsme byli určitě lepší. V První polovině druhé půlky jsme měli víc šancí než soupeř, ale opět jsme je spálili. Šli jsme třeba tři na jednoho a nedokázali si přihrát. Dneska jsme mohli dát pět šancí, ale nedokázali jsme je proměnit nebo dát finální příhru. Ve finále je remíza asi spravedlivá, i když si myslím, že jsme v šancích byli lepší. Pochvalu zaslouží Fiala a Kačírek, hodně toho naběhali a bojovali.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - R. Gorný [-] (69. R. Polák [-] ) , M. Šuba [-] , J. Heřman [-] , F. Rácik [-] , L. Hešík [-] , R. Šebesta [-] (60. D. Trmal [-] ) , M. Bednář [-] , M. Heřman [-] , T. Kamiš [-] , J. Záruba [-]

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , O. Husa [-] - T. Kačírek [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , M. Buřič [-] - L. Burda [-] (71. M. Koktavý [-] ) , M. Hanzal [-] - D. Chovanec [-] (88. R. Valenta [-] )

ŽK: 56. M. Rácik , 83. R. Polák , 87. M. Bednář - 70. M. Hanzal , 80. O. Husa , 87. T. Kačírek .
Hráči zápasu: P. Fiala , T. Kačírek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlík Vojtěch - BLAŽEK Vladislav, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.