Šlágr kola v Dívčicích neměl vítěze


Branky


0

Šlágr kola se hrál v posledním kole v Dubenci. Domácí hráči Dívčic přivítali první tým tabulky Loko ČB B. Oba soupeře dělili v tabulce tři body a tak se v zápase hrálo o tradičních 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hezoučký neproměnil pokutový kop a tak šli do kabin spokojenější hosté

Do zápasu vstoupili jednoznačně aktivněji hosté a netrvalo to ani minutu a první gólovku měli na kopačce. Domácí brankář pozdě vyběhl, fauloval a z nařízené penalty se Zýka nemýlil - 0:1. Dívčice se ale nepoložili a začali si vytvářet šance, ale žádná k brance nevedla. V 15. minutě dostal nabídku k pokutovému kopu i domácí Hezoučký, ale vybral si svou slabší chvilku a vůbec netrefil branku, takže se skóre neměnilo. Ve 20. minutě už se mohli domácí radovat. Tvrzický napřáhl z 35 metrů a nedal brankářovi šanci - 1:1.

 

Poté se domácí dostali do několika slibných šancí, ale žádná nevedla ke gólu. Největší šanci spálil Kišš, který ze dvou metrů nedokázal míč dostat do sítě. V závěru poločasu zabrali hosté a rozehranou standartku plně využili, když si na ní naskočil Milota. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení, které více vyhovovalo hostům. Domácí měli poločasovou přestávku na to sebrat všechny síly a strhnout výsledek na svou stranu. 

Domácí ve druhém poločase zabrali a v poslední minutě vybojovali bod

Druhá půle začala tlakem Dívčic, ale neujaly se ani střely Hezoučkého či Strnada a v nadějné pozici útočícího Kišše zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. V 60. minutě vypálil Strnad do břevna a míč se dostal k Hezoučkému, který konečně prolomil svou střeleckou smůlu v zápase - 2:2. Domácí pak měli další velké příležitosti, ale nepodařilo se jim přidat branku, která by zápas uklidnila, hrálo se tak až do poslední minuty.

 

Hosté se dostali opět do vedení v 78. minutě, když domácí ztratili balon na své polovině a Sahan z bezporstřední blízkosti prostřelil gólmana - 2:3. Vypadalo to, že Lokotka odveze všechny body, ale domácí ještě dokázali soupeře zatlačit a odměnou jim byla vyrovnávací branka, doslova za minutu dvanáct, když Hájek prostřelil, vše co mu stálo v cestě. Poté rozhodčí zápas ukončil a ten tak skončil zaslouženou remízou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Utkání jsme chtěli samozřejmě vyhrát, bohužel se nám nepodařilo proměnit slibné šance, včetně penalty a to nás potom mrzelo. Nakonec je remíza pro nás dobrá, jelikož jsme v zápase ani jednou nevedli, i když jsme horší určitě nebyli. Každopádně do jarní části máme o čem přemýšlet, jestli chceme pomýšlet na postup."




Počet diváků: 45. Rozhodčí: BROM Josef - AMBROŽ Martin (N), LIŠKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.