Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:15

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Granov s Novotným si s domácími dělali, co chtěli


Branky


0

V souboji rezervních celků byla lepší Dobrá Voda, která vedla v 61. minutě již o pětibrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný fotbal přinesl dva góly v brance Vosejpky

Domácí Čtyři Dvory B měli tentokrát k dispozici dva brankáře, když utkání začal náhradník z A týmu Vosejpka. Možná kdyby oba brankáři mohli nastoupit najednou, zabránili by brankovému přídělu. Za hosty diktovalo tempo hry duo „áčkařů“ Novotný – Granov, které čnělo nad všemi ostatními na trávníku. Druhý jmenovaný udeřil již ve 13. minutě. Novotného nepovedená střela z velkého vápna skončila přesně na noze Granova a ten pohotově trefil k tyči – 0:1. V minutě 26. rozehrávali hosté rohový kop, Vosejpka centr podskočil a zpětnou přihrávku uklidil do branky hlavou Zayml – 0:2. fotbal se hrál v prvním poločasu svižný, obě mužstva se snažila kombinovat po zemi a tak diváci viděli pěkný fotbal. Velké šance si ale domácí nevytvořili. Nadějné standardní situace nebyly zakončeny ani střelou na branku. 

Do 61. minuty bylo rozhodnuto

Prvních patnáct minut druhého poločasu bylo z pohledu domácích katastrofální. Ti měli v hlavách snahu o vyrovnání, ale šance si nevypracovali a naopak sami třikrát inkasovali. V 54. minutě se prosadil znovu Granov, když dorazil míč do branky po neodpískaném faulu na brankáře Vosejpku – 0:3.  O pět minut později se prosadil Klimeš a bylo to již o čtyři branky. A v 61. minutě se prosadil i vynikající Novotný, když dorazil střelu svého spoluhráče po zákroku Vosejpky – 0:5. Po tomto gólu se dva nejlepší muži na trávníku sebrali a šli střídat. Domácím to samozřejmě velmi pomohlo a od té doby byli lepším celkem a vytvořili si i šance. Zemanovi zkazil radost dobrým zákrokem Šinko. Střídající Čepička potom servíroval míč Rauscherovi, který ovšem branku netrefil. Čestný zásah v podání domácích přišel v 80. minutě, kdy Píša předložil míč před prázdnou branku náhradnímu brankáři Vonešovi –  1:5. Další branka již nepadla a Dobrá Voda se tak o bod dostala před svého dnešního soka. 



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Čt. Dvorů): Granov s Novotným si z nás dělali dnes dobrý den a my jsme byli na hřišti trochu za hluchý psy. Po jejich vystřídání hosté polevili a dostali jsme se do hry i my. Skóre utkání mohlo být pak určitě těsnější, ale na body jsme dnes pomýšlet nemohli. Uvidíme jak to půjde dál, tabulka je nyní velmi vyrovnaná.




Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
R. Vosejpka [-] - P. Trnka [-] , T. Vajo [-] , P. Váňa [-] , J. Raušer [-] , P. Knietel [-] , Z. Svoboda [-] , P. Hlásek [-] , L. Zeman [-] , M. Sedlic [-] , O. Píša [-]

SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , P. Zayml [-] , J. Šedivý [-] , M. Granov [-] , C. Novotný [-] , P. Hoffmann [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

ŽK: 48. M. Granov , 79. T. Valenta .
Hráči zápasu: M. Voneš - C. Novotný , M. Granov .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - NOVOTNÝ Robert (N), ŠAUER Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.