1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov/Dubné se v tabulce dotáhl na Mladé


Branky


0

Mladé po výborných venkovních výkonech a šesti bodech chtělo porazit i hosty z Jankova. Výsledek prvního poločasu tomu i nasvědčoval, jenže hosté se nevzdali a vítězství jim vystřelil stoper Simandl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moudrý využil hrubky stopera Jankova

V Mladým byli diváci natěšení na své borce, kteří venku posbírali plný počet bodů a především výhra na Hluboké byla velmi cenná. Týmu Jankov/Dubné se naopak poslední dva mače příliš nevydařily. Již v 5. minutě poslal Šindelář hezkou přihrávku do běhu Rutovi, který ovšem mířil spíše na ptáky poletující hodně vysoko nad brankou. Šindelář pak zkoušel vystřelit kuchlem, což nebyl vůbec špatný nápad, ale Jakovljevič byl připravený a vytáhl střelu na roh. A ti samí fotbalisté si podobnou situaci zopakovali ještě jednou a znovu z ní vyšel vítězně brankář Mladého. Mladé byla pasivnější, přesto se ale ujalo vedení v zápase. Ve 21. minutě chtěl poslat Honner hlavičkou míč brankáři Pavlíkovi, ale přihrávce chyběla razance a tak ji vystihl Moudrý, jenž neměl problém přehodit brankáře – 1:0. Do konce poločasu už ani jeden z týmů svou šanci nevyužil a tak šli do kabiny s mírnou výhodou mládští fotbalisté. 

Hosté vývoj zápasu otočili

Jakkoliv se mohl jevit výsledek první půle lehce nespravedlivý, hosté se nevzdali. Rut vyslal do úniku Kudláčka, který byl faulovaný před velkým vápnem a Jankov/Dubné měl výhodu trestného kopu. A sám Kudláček ho také využil k vyrovnání, když ne žádnou pumelicí překonal Jakovljeviče – 1:1. ten by míč za normálních okolností v klidu chytal, bohužel pro domácí měl ale zakrytý výhled. Mladé mohlo záhy odpovědět, ale Vítek v osamocen nevyužil dobrého postavení a branku přestřelil. Obě mužstva se dále snažila o vedoucí branku. A více umu i štěstí měli hosté. Černý se Simandlem vybojovali míč na půlce, první jmenovaný vyslal po lajně do úniku Ruta. Ten si navedl míč do pokutového území a našel nabíhajícího Simandla, který situaci vyřešil, ačkoliv stoper, jak zkušený kanonýr – 1:2. Mladé pak nedotáhlo nadějnou situaci když šel stejný počet útočících hráčů proti obráncům a tak doma ztratilo všechny body. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Do zápasu jsme vstoupili dobře. Dali jsme rychle góla, soupeř byl sice trochu fotbalovějši, ale my bojovali stejně jako na Hluboké. Soupeře jsme dostali do hry jenom našimi chybami a oba góly jsme jim darovali.

SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova): Podle mě jsme dnes vyhráli zaslouženě, když jsme byli minimálně 70 minut lepší. V prvním poločasu jsme je k ničemu nepustili, přesto prohrávali. Naštěstí jsme ve druhé půli skóre dvěma góly otočili a s trochou štěstí jsme to na konci i udrželi.



Sestavy



SK Jankov B
D. Pavlík [-] - D. Rut [-] , V. Jirkovský [-] , O. Maxa [-] , V. Maxa [-] , T. Bürger [-] , F. Černý [-] , M. Cimerhanzl [-] , M. Popelka [-] , M. Kudláček [-] , J. Honner [-]

ŽK: 50. T. Kočvara - 56. M. Kudláček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - FRIED Jan (N), PAVLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.