0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká B si připsala první porážku


Branky


0

Jasný šlágr kola se hrál v hlubockém podzámčí, kam přijelo Mladé. Utkání rozhodla jediná branka, která padla již po poatnácti minutách. Jejím autorem byl mládský Miloš Schuster. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schuster proměnil jednu ze svých šancí

Ve šlágru 8. kola se střetl lídr tabulky z Hluboké a Mladé, které by se rádo na špici tabulky dotáhlo. Obě mužstva vyběhla na lehce skrápěný, ale perfektně připravený trávník. Od prvních minut bylo jasné, že Hluboká bude ten tým, který bude tvořit hru a mít míč na svých kopačkách. Byly k vidění krásné kombinace, centry, zakončení, ale nic co by ohrozilo hostujícího brankáře. Mladé dokonale plnilo taktiku, pevné obrany a rychlík brejků hrotového útočníka Schustera. Hned první dokázal mládský střelec využít. Kolář odkopem našel svého spoluhráče, ten si hodil míč okolo stopera a neměl již problém dopravit kulatý nesmysl přes vybíhajícího Vacla – 0:1. Domácí, jako by byli opaření a přenechali iniciativu hostům. Ve stoprocentní šanci se ocitl Moudrý po chytré průnikové přihrávce od Šafraty, ale trefil pouze brankáře a následnou dorážku Pavla Schustera zblokovali obránci. O pár minut využil chyby Váchy Miloš Schuster. Promáchnutý míč si pustil doběhu, všiml si postavení domácího brankáře a nechal zavzpomínat na Poborského lob z Anglie 1996. Orazítkoval však pouze břevno. O pár minut se podobná situace opakovala, tentokrát Schusterovi stál v cestě ještě stoper a tak se pokusil o střelu z poza vápna. Jeho pokus ale skončil nad brankou. Největší příležitost domácích měl ve 33. minutě jejich elitní střelec Jankovský po centru Povišera, když předskočil hostujícího kapitána, ale v cestě mu stál hostující brankář Jakovljevič, který reflexivním zákrokem dostal míč nad břevno. 

Branku diváci ve druhé půli neviděli


Do druhého poločasu opět převzala iniciativu Hluboká a jak se tak lidově říká: bušila do mládských jako hluchý do vrat. Hostující obrana ovšem tvořila neprostupnou tvrz jako snad ještě v žádném zápase letos. Když už udělali hosté chybu, měli za zády spolehlivého Jakovljeviče, který hasil všechny problém. Mladé se v druhém poločase k žádné větší příležitosti nedostalo. To samé se ale dá říct i o domácích a tak když vypršel nastavený čas, rozhodčí Hruška zadul do píšťalky a hosté mohli slavit cenný skalp. 



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Výborný utkání, mělo to tempo, hrálo se nahoru dolů. Zápas rozhodně měl kvalitu vyšší než OP. My hráli výborně z obrany a jezdili po prdeli, bojovali jeden za druhýho, přesně jak to má být. Možná kdybych v první půli dal ještě jeden dva góly, nemuselo se druhou půli už o nic hrát, ale to bych nebyl já, kdybych dal všechny svoje šance. (směje se)



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
A. Vacl [-] - K. Jonáš [-] , F. Brom [-] , M. Kovařík [-] , K. Štabrňák [-] , A. Dalipi [-] , K. Vácha [-] , M. Jankovský [-] , J. Procházka [-] , L. Povišer [-] , J. Hrdý [-]


ŽK: 49. J. Hrdý - 66. V. Šafrata .
Hráči zápasu: Š. Pařízek , M. Schuster .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - PROCHÁZKA Jan (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.