Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice B nezaváhaly s posledními N. Hrady


Branky


0

U tratě v Hrdějovicích se hosté snažili o první výhru v soutěži, bohužel pro ně marně. Domácí si připsali druhé domácí vítězství v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky orámovaly první poločas

V sychravém počasí chtěli domácí potvrdit body získané v týdnu proti rezervě Jankova. V cestě jim stály Nové Hrady, které sice poměrně omladily svoji sestavu a sem tam předvedenou sympatický bojovný výkon, ale na body to zatím nestačí. I v dnešním utkání měli hosté dobré pasáže hry, domácí však byli efektivnější. Hned v 8. minutě přihrál nestárnoucí Sýkora míč Kukačkovi, jenž se zbavil bránícího hráče a umístil střelu k zadní tyči – Winsberger byl bez šance – 1:0. A za dalších osm minut to bylo již o dvě branky. A znovu u toho byl Kukačka, který si tak zopakoval dvougólový zápas. Tentokrát však vstřelil obě branky ze hry a zvolil stejné zakončení jako u branky první – 2:0. Inkasované branky hosty nezlomil a vypracovali si dvě jasné brankové příležitosti. Tu největší nezužitkovali díky vynikajícímu zákroku Trčky. Klasický hitparádový zákrok – centr ze strany na volného hráče, před kterým již zívala prázdná branka, ale Trčka se stihl bleskurychle přemístit. Do poločasové přestávky vstřelili domácí třetí branku. Po rohovém kopu sklepl míč Sýkora pro spoluhráče Votrubu a ten zavěsil nechytatelně pod víko – 3:0.

Po gólu padlo na obou stranách

Druhý poločas nenabídl, kdo ví jaký fotbal. A domácí rozhodně nekontrolovali hru, tak jak by asi sami chtěli. Zaslouženě se tak hosté dočkali snížení zásluhou V. Jelínka. K tomu mu hodně pomohl domácí Votruba, který při snaze odkopnout míč, trefil zmiňovaného Jelínka. Od toho se pak míč odrazil tak šikovně, že přeloboval domácího brankáře – 3:1. Většinu druhé půle byly Nové Hrady lepším týmem, také díky nepřesnostem domácích. Poslední slovo měli hrdějovičtí hráči. Po pravé straně utekl Kasper a centroval na hlavu Sýkory. Ten našel Miklíka, jenž se nemýlil – 4:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic): Dnes jsme neodehráli dobré utkání. Vstřelili jsme sice rychlé dvě branky, ale potom jsme se uspokojili a soupeř mohl vyrovnat. Nestalo se a tak jsme navýšili naše vedení. Ve druhém poločase jsme předváděli jednu nepřesnost za druhou a hosté byli lepším týmem. S dalším domácím vítězstvím jsme ale samozřejmě spokojeni.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
P. Trčka [-] - J. Beran [-] , M. Ridvan [-] , T. Kasper [-] , T. Balík [-] , J. Turek [-] , P. Kukačka [-] , F. Sýkora [-] , M. Nálevka [-] , M. Votruba [-] , M. Hazmuka [-]

TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - J. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] , L. Tuscher [-] - V. Trojan [-] , J. Marhoun [-] , V. Jelínek [-] , M. Zajac [-] - L. Brousek [-] - F. Janda [-] , K. Šedivý [-]

ŽK: 74. M. Ridvan .
Hráči zápasu: P. Trčka , P. Kukačka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - HAMBERGER František (N), JELÍNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.