Posílený Jankov B/Dubné remizoval v Boršově


Branky


0

Oba týmy dělily v tabulce pouhé tři body a tak se všichni těšili na parádní okresní fotbal. K tomu měl nahrávat i fakt, že hosté přijeli ve velmi silné sestavě. Body si oba tým nakonec rozdělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější ale branku nedali

A parádní fotbal se i odehrával. Jankov B/Dubné nastoupil ve velmi silné sestavě, kdy se na hřišti objevilo hned 5 hráčů A týmu. Jmenovitě do utkání zasáhl Mužík, Bürger V., Cimerhanzl, Sedlic, Šebelka.  V první půli ukázal své umění především domácí Boršov, který divákům nabídl kombinační hru a vytvořil si i šance. Jenže nájezdy ze strany na brankáře Prenera neplatily a neuspěl ani kanonýr Pokorný. Další pěknou akci zas domácí nezakončili střelou na branku. Boršov přehrával Jankov B především ve středu pole zásluhou dobře hrajících Češky P. a Grubera. Postupem času hosté hru vyrovnávali, ale Kudláček se v pádu neprosadil, stejně jako po individuální akci Sedlic. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Gruber vyrovnal tři minuty před koncem

V poločase druhém se hosté ještě více osmělili a již to nebyl tak sebevědomý Boršov jako v první půli. Nicméně jejich obrana fungovala velmi dobře. Kolem 60. minuty se měla kopat penalta po faulu Řezníčka, jenže píšťalka hlavního sudího Šafránka zůstala němá. A proto šli do vedení v 71. minutě hosté. Souboj uprostřed hřiště vyhrál Ondra Maxa a prostrčil míč na Kudláčka. Ten běžel sám na brankáře a svoji šanci proměnil jako zkušený kanonýr po zemi k tyči – 0:1. Bublík byl bez šance. Penalta se potom nepískala ani na druhé straně, kdy byl faulovaný Mužík. Domácí měli ke konci utkání k dispozici řadu standardních situací a z jedné z nich i v 87. minutě udeřili. Na penaltovém puntíku podklouzl Rut, čehož využil Gruber ke srovnání na konečných 1:1.    



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér Boršova): Dneska to byl dobrý fotbal, dobrá divácká kulisa. Posílený Jankov přijel do Boršova a my jsme se s tím poprali velmi dobře. Hráčům bych chtěl za předvedený výkon poděkovat. V první půli jsme měli více jasných šancí, koncovka nás dnes trochu zklamala. Druhý poločas byl vyrovnaný.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Dostali jsme gól tři minuty před koncem, což se dá považovat za zklamání, ale na druhou stranu jsme nebyli lepší. Naopak lepší byl Boršov a my tak vezeme bod ze hřiště soupeře, který bude po právu aspirovat na postup. Za nás hrál opět skvěle Cimerhanzl.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.