K. Tondr 25.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola uspěl Boršov!


Branky


0

Jednoznačně nejaktraktivnější zápas z pohledu tabulky i kádrů obou celků se hrál v Mladém. O osudu utkání nakonec rozhodl závěr prvního poločasu, kdy hosté dvakrát udeřili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední pětiminutovka přinesla dvě branky Boršova

Hřiště v Mladém bylo po dopoledním dešti, počasí v čas zápasu ideální. Nic tedy nebránilo dobrému fotbalu, který oba týmy také po celou dobu devadesáti minut také předváděli. Hostům sice chyběl Šefčík, toho ale dobře nahradil na postu středního záložníka Pavel Češka. Od úvodního hvizdu Hučíka se hrál rychlý fotbal a míč se přeléval z jedné strany na druhou. Nejprve po rohovém kopu Schustera M. dobře zakročil před Tondrem brankář Bublík. Na druhé straně se ocitl ve velké šanci Pokorný, ale branku přestřelil. Ve 25. minutě šlo Mladé do vedení. Po rohu se k míči dostal na hranici penaltového puntíku ke střele Tondr a jeho pokus byl milimetrově přesný – 1:0. poločas se pomalu chýlil ke konci, fotbal se hrál nadále nadprůměrný. Ve 42. minutě se na pravé straně dobře uvolnil Pokorný a našel před brankou Čuříka, jehož hlavičku Brůžek reflexivně vyrazil, ale na dorážku byl již krátký – 1:1. A v poslední minutě první půle byl obrat ve skóre dokonán. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal opět Čuřík, ale mířil pouze do bránícího hráče. Od toho se míč ale odrazil k Češkovi P. a ten do prázdné branky nezaváhal – 1:2. 

Mladé vyrovnat nedokázalo

Po přestávce se Mladé logicky snažilo o tlak a vyrovnávací branku. Jenže za prvé, defenziva Boršova pracovala v utkání velmi dobře a za druhé, když si domácí šanci vytvořili, nebyli schopní ji dotáhnout až ke gólovému efektu. V poslední čtvrthodině přišli místo tlaku domácích spíše strkanice a diskuse s protihráči. A když ani Boršov nedotáhnul své brejky k úspěšnému konci, připsal těsnou a velmi cennou výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali první branku, ale poslední pětiminutovku v první půli jsme nezvládli a to nás stálo zápas. V druhým už to nebyl ten fotbal co v prvním poločase. Nezbývá než pogratulovat soupeři k zisku důležitých třech bodů.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér Boršova): Zápas prvního s druhým přinesl vše, co k fotbalu patří. Na dobrém terénu se hrál pěkný fotbal nahoru, dolů, spousta soubojů. Snažili jsme se o kombinaci, která se nám v prvním poločasu příliš nevedla. Branku jsme dostali po našich hrubých chybách. Naštěstí nás to spíše povzbudilo a v posledních třech minutách první půle jsme zápas otočili. Ve druhé půli jsme hráli dobře v defenzivě a chtěl bych za výkon pochválit a poděkovat všem hráčům, protože tam nechali srdíčko a makali celý zápas nadoraz.



Sestavy


SK Mladé
J. Brůžek [-] - J. Vítek [-] , V. Materna [-] , V. Moudrý [-] , K. Tondr [-] , T. Kočvara [-] , M. Schuster [-] , Š. Pařízek [-] , J. Šťastný [-] , T. Brozman [-] , A. Kolář [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - V. Čuřík [-] , F. Pokorný [-] , P. Češka [-] , J. Češka [-] , J. Gruber [-] , L. Soukup [-] , J. Šimeček [-] , M. Pícha [-] , F. Filištein [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 69. K. Tondr , 88. J. Šťastný - 69. L. Fessl , 79. P. Češka , 79. J. Gruber , 79. V. Čuřík .
Hráči zápasu: T. Kočvara , Š. Pařízek - P. Češka , J. Gruber .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - FRIED Jan (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.