Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov přejel rezervu Čtyř Dvorů


Branky


0

Po blamáži v minulém kole měly Čtyři Dvory B před sebou těžký zápas na hřišti Boršova. První poločas byl ještě vyrovnaný, ale ve druhém Boršov přidal pět branek, zaskvěl se především autor hattricku Gruber. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení trefil Gruber

Domácí Boršov střílí v úvodu sezóny jednu branku za druhou a v nastaveném tempu chtěl pokračovat i proti rezervě Čtyř Dvorů. V jeho týmu došlo ke dvěma velkým návratům na fotbalové trávníku, když si disciplinární trest odpykali Píša s Knietelem. Jak se nakonec ukázalo, návrat to byl velmi hořký. Poprvé se domácí hráči se svými fanoušky radovali ve 22. minutě. Na levé straně z pohledu bránícího mužstva domácí dobře zakombinovali a dostali míč na hranici pokutového území ke Gruberovi. Ten jako zkušený mazák trefil míč přesně k tyči – 1:0. Hosté kromě jedné standardní situace, se kterou si brankář bez problémů poradil, branku nijak neohrozili. 

Pět branek znamenalo hostující debakl

Začátek poločasu druhého přinesl dvě branky v podání Boršova a prakticky tak rozhodl o osudu celého utkání. ve 47. Minutě Šefčík vyslal dlouhým nákopem Pokorného, ten zatáhl míč po lajně a přihrál pod sebe na volného Grubera a ten se ani tentokrát nemýlil a překonal Vosejpku – 2:0. O dvě minuty později bylo s hosty ještě hůře. Dobrý centr ze strany využil k pohodovému gólu Müller – 3:0. Poté jako by si dali se střílením branek domácí trochu pauzu, aby se potom znovu nadechli v poslední čtvrt hodince. V 75. minutě si vzal na půlící čáře balón Čuřík, došel s ním až na vápno a poté hezky obstřelil Vosejpku – 4:0. A hráči jakoby slyšeli z tribun znamý pokřik „dejte jim bůra“ a přidali i pátou branku. Pokorný z rohu velkého „čtverce“ vstřelil svůj šestý gól v sezóně – 5:0. Radost musel mít nakonec i domácí pokladník, protože Gruber dokonal hattrick. Pícha poslal míč z vlastní poloviny na rozběhnutého Pokorného na pravé straně, ten našel úplně volného střelce zápasu Grubera, jenž ve skluzu přidal poslední branku záapasu – 6:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (hráč Č. Dvorů B): Bohužel nás není mnoho a jelikož před sezónou odešlo pár hráčů i z A týmu, nemáme kam sáhnout. Boršov byl jasně lepším týmem, my jsme vlastně neměli ani žádnou vyloženou šanci, brankář Vosejpka dalších pět branek ještě chytil.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - T. Müller [-] , F. Pokorný [-] , V. Čuřík [-] , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , L. Soukup [-] , L. Komrska [-] , M. Pícha [-] , F. Filištein [-] , L. Fessl [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
R. Vosejpka [-] - D. Mentlík [-] , M. Matušek [-] , V. Melka [-] , P. Knietel [-] , O. Píša [-] , J. Raušer [-] , P. Trnka [-] , V. Vejvar [-] , Z. Svoboda [-] , M. Sedlic [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - TOMEK Jiří (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.