Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice udolala Mladé!


Branky


0

Mladé mělo doposud plný počet bodů a svoji pohodu chtělo potvrdit i na hřišti Horní Stropnice. Její hráči se zatím ne a ne sejít v hojném počtu,nicméně tentokrát jich bylo aspoň přesně jedenáct. O to překvapivější se pak urodil výsledek zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku, tahal pilku

Jak je již zmíněno výše, Horní Stropnice se schází na fotbalové zápase jen tak tak, aby zápas odehrála. Nebo to na první pohled tak vypadá – minulé kolo hráli celý zápas o deseti, v domácím prostředí se nesešlo více než 11 hráčů (střídající hráč přišel asi v 65. minutě). Své ovoce v podobě bodů to zatím přináší. A od začátku zápasu byla překvapivě aktivnější Stropnice. A hned v 1. minutě šli domácí do vedení zásluhou produktivního útočníka Kořínka, jenž využil chyby mládského obránce a levačkou vyzrál i na Jakovleviče – 1:0. Kořínek pak v další šanci nedal a hosté trestali. V 11. minutě dostal před vápnem míč od Moudrého Schuster. Dostal se mezi dva protihráče a o míč přišel, ale naštěstí pro hosty se balon odrazil k Drábkovi, který vyrovnal - 1:1. I v dalším průběhu byli ale domácí aktivnější a vytvářeli si i brankové šance, které neproměnili. Povedený brejk pak ukázali hosté. Na krásnou kolmou přihrávku si naběhl Schuster. Ve vápně si zasekl míč a chystal si ho na střelu, ale na poslední chvíli byl podražen Szypulou. K exekuci penalty se postavil Kočvara a s přehledem otočil skóre – 1:2. Jenže ani to nebylo do konce prvního dějství vše. Kořínek postupoval s míčem u nohy směr mládská branka, protože neměl potřebnou rychlost, míč zasekl, přihrál Staňkovi a bylo opět srovnáno – 2:2. 

Dvě branky na začátku poločasu rozhodly

Sotva zahájil rozhodčí Granec druhou půli, skóre se opět měnilo. Na centr Holeje z půlky hřiště si naběhl Haňur a hlavou do protipohybu Jakovleviče strhl vedení na stranu domácích – 3:2. A Mladé jakoby začátek druhé půle ještě spalo. Ve 49. minutě se vápnem probíjel Kořínek a Granec písknul (trochu přísnou) penaltu i pro domácí. K té se postavil sám faulovaný, ale kopl ji velmi laxně a měl veliké štěstí, že se štěstím dorazil míč do branky po zákroku brankáře Mladého – 4:2. Do 60. minuty ještě domácí stíhali fyzicky a byli na hřišti favoritovi minimálně vyrovnaným soupeřem. Jenže potom začal obrovský tlak hostů, kteří poslední půlhodinu bušili do obrany domácích. Bohužel pro ně z toho vytěžili pouze jednu branku, když po centru do vápna vypadl balon ze skrumáže těl před volného Schustera, který ze vzduchu trefil šibenici stropnické branky – 4:3. Horní Stropnice má zatím zlatých šest bodů. Hráči Mladého musí hodně rychle zapomenout na nepovedený zápas, protože již v dalším kole je čeká v dobré formě hrající Boršov.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč Horní Stropnice): Hosté byli fotbalovější a lepší v kombinaci, my zase hrozili z brejků. Hodiny hry jsem byli favoritovi vyrovnaným soupeřem a zaslouženě vedli o dvě branky. Poslední půl hodinu jsme se pak pouze bránili drtivému tlaku soupeře. Naštěstí jsme vydrželi a získali velmi důležité tři body. Hráčem zápasu byl Kořínek, jenž dal dvě branky a dělal svou šikovností problémy obraně Mladého.

SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Odehráli jsme strašný zápas. Nedařilo se nám hrát naší hru, dali jsme se všechny čtyři branky skoro sami. Až když jsme v druhém poločase začali hrát po zemi, soupeř neměl šanci, ale naše nemohoucnost v koncovce nám nedovolila nic víc než snížení.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Jindra [-] - J. Holej [-] , R. Valíček [-] , Z. Staněk [-] - - R. Tříska [-] , M. Bašta [-] , J. Haňur [-] , T. Kořínek [-] , D. Szypula [-] , J. Kunágl [-]

SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - - V. Moudrý [-] , V. Šafrata [-] , V. Hejplík [-] , K. Tondr [-] , T. Kočvara [-] , M. Schuster [-] , Š. Pařízek [-] , M. Drábek [-] , T. Brozman [-] , A. Kolář [-]

ŽK: 37. M. Bašta - 15. A. Kolář , 35. T. Brozman .
Hráči zápasu: T. Kořínek , R. Tříska .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: GRANEC Robert - ŠROM Pavel (N), NOVÁK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.