Mladé rozebralo Nové Hrady!


Branky


45. J. Vítek , 48. V. Moudrý , 57. K. Tondr (p.) , 86. M. Schuster , 89. Š. Pařízek
0

Obě mužstva v prvním kole uhrála stejný výsledek s tím rozdílem, že Mladé uhrálo tři body a Nové Hrady těsně prohrály. Vyhrát ale v horkém sobotním odpoledni chtěla samozřejmě obě mužstva!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé se prosadilo Vítkem až v poslední minutě

Není to tak dávno, co z Nových Hradů odjíždělo mužstvo Mladého se čtyřbrankovým přídělem a potupnou prohrou. Jenže letní přípravu pojala obě mužstva nejspíš rozdílně. Hosté od první minuty diktovali tempo hry a již v 5. minutě se dostal do obrovské šance Moudrý, ale sám před brankářem Winsbergerem selhal. Ačkoliv Mladé bylo lepším týmem, hýřilo aktivitou, hráči Nových Hradů dlouho držely bezbrankový stav. Několik šancí v červeno-černém dresu neproměnili postupně Moudrý, Vítek a po samostatném úniku středopolař Šafrata. Zaslouženého vedení se tak mládští fotbalisté dočkali až v poslední minutě prvního poločasu, když Šafrata přesně našel Vítka a ten hlavičkou rozvlnil síť poprvé - 0:1. 

Nové Hrady schytaly potupného bůra


Branka „do šatny" jakoby nahlodala psychiku hráčů Nových Hradů. Ve 48. minutě po přihrávce Šafraty si obhodil brankáře Moudrý a bez problémů zvyšoval do prázdné brány - 0:2. O pár minut to bylo již o tři branky. Po faulu na Lískovce v pokutovém území domácích se k penaltě postavil Kočvara a s přehledem zvýšil skóre – 0:3. I nadále měli jasnou převahu hosté a pár šancí ještě zahodili. V největší selhal Schuster, který místo skórování jen odevzdal míč do náruče Winsbergera. Svou zahozenou šanci však napravil pět minut před koncem, když obehrál domácího brankáře, namířil si to s balonem do vápna a od brankové čáry chtěl nahrávat jednomu ze svých spoluhráčů, avšak bránící hráč jeho přihrávku srazil za bezmocného brankáře – 0:4. poslední hřebíček do novohradské rakve přidal Pařízek střelou k tyči – 0:5. Ve velkém vedru odehrané utkání tak přineslo velké množství šancí a branek. Mladé si připsalo druhé letošní vítězství a zatím zůstává stoprocentní. Nové Hrady ještě neuhrály ani bod a příští šanci budou mít s béčkem Jankova.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Od začátku jsme byli lepším týmem, ale neproměňovali jsme šance. Kdyby to bylo o poločase 0:5, nemohl by nikdo říct ani popel. Druhý poločas už soupeř odpadl úplně a bylo jenom otázkou kolik branek dáme.



Sestavy


TJ Nové Hrady
L. Winzberger [-] - L. Tuscher [-] , T. Jelínek [-] , J. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-] - V. Jelínek [-] , V. Trojan [-] , M. Němec [-] , J. Marhoun [-] - L. Brousek [-] , M. Zajac [-] -

SK Mladé
J. Brůžek [-] - T. Brozman [-] , A. Kolář [-] , J. Šťastný [-] - M. Zemek [-] , M. Schuster [-] , T. Kočvara [-] , V. Šafrata [-] - V. Moudrý [-] , J. Vítek [-] - Š. Pařízek [-]

Hráči zápasu: T. Brozman , T. Kočvara .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - JELÍNEK Vítězslav (N), FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.