0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia veze tři body z Nového Města


Branky


22. Š. Derner , 24. M. Brázda , 45. J. Lán
0

Nové Město, které má po vývoji na spodku tabulky jistou záchranu hostilo hradeckou Slavii, která ještě může bojovat s Jičínem o čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jistý výkon a dva slepené góly Slavie

Domácí se už před zápasem museli potýkat s tím, jakou jedenáctku pošlou na hřšitě, protože několik hráčů základní sestavy absentovalo, do záložní řady se tak nakonec musel postavit i náhradní gólman Vilém Maur.

Poslepovanost sestavy domácích byla vidět i na jejich herním projevu. Slavia svého soupeře jasně přehrávala, dominovala v osobních soubojích, ale i technických dovednostech. Svůj důraz a aktivitu zužitkovali hosté dvěma slepenými góly v průběhu od 22. do 24. minuty, kdy chyby domácí obrany potrestal nejprve Šimon Derner a po něm Michal Brázda.

Slavia tak během chvilky získala uklidňující dvougólový náskok, který se proti bezzubému Novému Městu mohl směle považovat za rozhodující. 

 

Kontrolování hry a pojištění výsledku

Ve druhé půli pokračovala Slavia ve svém aktivním pojetí hry a domácí hráče k ničemu nepouštěla. Nové Město, které zřejmě strádalo kvůli slepované sestavě, se během celého zápasu nedostalo takřka k žádnému ohrožení slávistické branky, ve které se nudil Jiří Mašek. 

Když už fanouškům nepřináší radost pražský Slavia, přínáší jí alespoň ta hradecká, která ve druhé půli pokračovala v sebejistém výkonu, v 75. minutě přidal po rohovém kopu hlavou třetí trefu Jakub Lán, a definitivně tak pečetil výhru Slavie, která sice nebyla podepřena spoustou branek, ale dominantním výkonem na trávníku, kombinační a jistou hrou, kterou hráči hostujícího celku nedovolili domácím prakticky nic. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , D. Junek [-] (52. M. Hofman [-] ) , A. Lelek [-] , L. Kudláček [-] - V. Maur [-] , M. Klikar [-] (30. J. Koza [-] ) , L. Zákravský [-] , P. Zákravský [-] - T. Voráček [-] , P. Sedláček [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - M. Šolc [-] , J. Homolka [-] (66. J. Šedina [-] ) , M. Brázda [-] , J. Linhart [-] - J. Lán [-] , M. Mottl [-] , M. Hloušek [-] , V. Horák [-] - Š. Derner [-] (79. T. Ibrmajer [-] ) , D. Veselý [-]

ŽK: 49. P. Sedláček , 73. P. Zákravský , 81. M. Hofman .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.