Vojtěch Resl: Když před vámi dokonce smekne klobouk i Šťása? Je to prostě bomba!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 29. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě! Co na to řeknou kluci v kabině?
Tak především bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří mi pogratulovali k 1. gólu za chlapi. Moc mě to těší a je to pro mě čest, že jsem byl vyhlášen, jako hráč kola už v 16-ti letech. Kluci mi taky gratulovali a říkali, že to byl pěkný gól a že jsem blázen (směje se).
Je vám teprve 16 let a už jste vstřelil gól v krajském preboru můžu, jaký to byl pocit?
Když si řeknu, že ještě před půl rokem jsem se na ně díval jak hrají, tak je neuvěřitelné že už jsem stihl dát za ně gól. Ještě lepší je dát gól doma, mezi domácími fanoušky, když vám každý fandí, tleskají vám, plácají si s vámi i lidi které ani neznáte a když před vámi dokonce smekne klobouk i Šťása? Je to prostě bomba.
Jak vás kabina, ve které je i několik zkušených fotbalistů přijala a jaké to je trénovat s borci jako Rompotl, Šťastný nebo třeba Hanel?
Vzali mě mezi sebe dost rychle. Hodně mi pomáhají a radí, co mám dělat. Dost jsem se od nich naučil a jsem za to moc rád. Co se týče těchto hráčů, ale i ostatních výborných zkušených hráčů v týmu, tak je to pro mě velká motivace více se zlepšovat, ale mám se pořád od nich co učit.
Budete muset za první gól, přispět do klubové kasy?
Určitě budu muset něco přispět do kasy, ještě nevím kolik, ale asi to bude drahé.
Jaké jsou vaše fotbalove cíle?
Doufám že to dotáhnu co nejdál, ale teď bych chtěl zůstat v České Skalici a třeba časem dostanu nějakou dobrou nabídku, odkud bych mohl jít jen výš a výš.
Co rád, děláte když zrovna nehrajete fotbal
Jelikož dojíždím do školy a tréninky mám někdy i 3x až 4x týdně plus 2 zápasy o víkendu tak nemám moc času dělat něco jiného než školu a fotbal.
Jakou školu studujete?
Do školy chodím na Hradební do Hradce Králové.
Oblíbený hráč a klub?
Už od mala je můj idol Lionel Messi takže oblíbený klub je určitě FC Barcelona, dost lidí mi taky říkalo, že jsem jak druhý Messi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.