0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká rozhodla o vítězství v Libčanech až v závěru zápasu


Branky


78. M. Haken , 85. J. Sůra
0

Libčany ohrožené sestupem hostily tým Vysoké, který má zcela jiné straosti. Domácí nevypadali jako tým bojující o setrvání v soutěži a odevzdaným výkonem prohráli 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoký neklid v zakončení Vysoké

Hostující Vyoká nastoupila v dortmundské žlutočerné kombinaci a po vzoru německého celku svého soupeře přehrávali aktivní a kombinační hrou. Je nutné ale říci, že domácí Libčany svému soupeři situaci o něco zjednodušili, Libčany srážely nepřesné přihrávky a laksní rozehrávky nepřímých kopů ve středu hřiště, občas domácí připomínaly modré kužely, které se jen neochotně staví do cesty svému soupeři, aby mu tím ztížili pohyb na hřišti a poklidnou kombinaci. Vysoká si v první půli vytvořila několik střeleckých příležitostí, ty však končily těsně mimo tři tyče nebo v rukavicích brankáře Libčan Tošovského. Oba týmy se tak po prvních pětačtyřiceti minutách rozcházeli za nerozhodného stavu 0:0.

Prolomení střelecké smůly

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, Vysoká byla lepším týmem, ale nedařilo se jí zakončení. Hosté se ale nakonec přeci jen dočkali, za jejich aktivitu byli odměněni v 78. minutě, kdy z hranice pokutového území krásně vypálil záložník Vysoké Haken a vymetl levý horní roh Tošovského brány. Z hostů tak konečně mohla spadnout nervozita z dlouhých a marných snah o vstřelení branky. V 84. minutě se do šance dostali i domácí, po rozehraném přímém kopu se k několika hlavičkám dostali domácí hráči, celá situace ale vedla k brejku Vysoké, který střelou kolem brankáře zužitkoval Sůra.

 

Vysoká tak zvítězila na půdě Libčan, kde největším soupeřem byli oni sami a jejich nepřesnost v zakončení. Libčany se prohrou propadla na sestupové 15. místo a v posledních kolech bude mít ještě spoustu starostí.  



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Michek [-] , M. Friedl [-] , D. Homoláč [-] , E. Novotný [-] - I. Ročín [-] , R. Jelínek [-] , M. Černý [-] , S. Libřický [-] - M. Klouda [-] (64. T. Matějka [-] ) , P. Jiřík [-]

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - P. Camacho Del Pino [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] (87. P. Lunda [-] ) , M. Haken [-] - M. Ptáček [-] , V. Bělka [-] (90. F. Hušek [-] ) , J. Podlipný [-] , Z. Dušek [-] - J. Sůra [-] , J. Škvrňák [-] (77. P. Duben [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.