1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid jednogólovým rozdílem přemohl Slovan


Branky


0

Domácí Rapid dokázal porazit hráče Slovanu nejnižším možným rozdílem a odnáší si tak tři body. S jedním zápasem k dobru obsadil třetí příčku v tabulce a je o jeden bod za Zručí, která má ale o zápas navíc. Smíchov je s pěti body na místě dvanáctém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do prvního poločasu vešly oba celky aktivně. Mírnější převahu měli domácí hráči, hostující Slovan ale také několikrát zahrozil. Gólman Rapidu Matějka však zachoval čisté konto, stejně tak i na druhé straně Vladimír Bešta vychytal všechny šance domácích. Do šaten tak z prvního poločasu, který byl pro diváky skoupý na šance, odcházeli hráči za vyrovnaného stavu 0:0.

Druhý poločas

Druhý poločas byl více pod taktovkou Rapidu. Domácí fans už mohli vidět slibnější šance, Rapid více kombinoval a přihrávky šly tam, kam mají. Jediným gólovým střelcem tohoto utkání se stal v 70. minutě Roman Klekner. Domácí využili vysunuté obrany Slovanu, přešli do přečíslení, kde dostal nahrávku za obranu hostí Klekner, ten si už hravě poradil s brankářem Beštou a míč posunul mezi jeho nohy do brány – 1:0. Slovan krátce na to ukázal, že ještě nevzdává výsledek, poté ale převzali znovu aktivitu hráči Rapidu. Předvedli několik šancí, nejvýraznější asi od Petra Vereščinského, který po vyložené šanci střílel přímo do golmana. Výsledek tak už zůstal na skóre 1:0, Rapid získává důležité tři body a může se dál hnát za čelem tabulky. Smíchovští předvedli dobrý výkon, na body to ale nestačilo a zůstávají dvanáctí.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Karel Polívka: Šlo o dost vyrovnané utkání. V prvním poločase bylo k vidění málo šancí, navíc nepadl ani jeden gól. Do druhé půle jsme vkročili mírně aktivněji, dali jsme gól, navíc jsme mohli k závěru přidat ještě jeden, takže si myslím, že si výhru zasloužíme.




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - P. Filipčík [-] , M. Boháč [-] (86. D. Vondrášek [-] ) , T. Janoch [-] (64. P. Vereščinský [-] ) , P. Kovářík [-] , P. Liška [-] , K. Veber [-] (70. L. Holý [-] ) , J. Hlaváč [-] , T. Páník [-] , M. Peroutka [-] , R. Klekner [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - F. Baštář [-] (55. M. Korec [-] ) , M. Rubricius [-] , L. Konárek [-] (66. L. Houška [-] ) , K. Fajfrlík [-] (75. P. Sedláček [-] ) , T. Knapp [-] , M. Sládek [-] (60. P. Konopík [-] ) , P. Houška [-] (72. D. Tobrman [-] ) , D. Rada [-] , P. Ouda [-] , J. Ostrolucký [-]

ŽK: 62. L. Konárek .
Místo: Rapid. Počet diváků: 18. Rozhodčí: Švantner František - HOLÍK Tomáš (N), ELIÁŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.