Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union doplatil na nedostatek hráčů a z Dýšiny odjíždí bez bodů


Branky


0

Union dojel na hřiště domácí Dýšiny ve dvanácti. Na nedostatek hráčů nakonec hostující doplatili a prohráli s Dýšinou 4:1. Union tak sestoupil na třetí místo tabulky, kde společně s Rapidem a Vodníky mají 11 bodů. Dýšina díky výhře proti zkušenému soupeři bere tři body a deváté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do začátku první půle nastoupily aktivně oba celky. Hrál se vyrovnaný fotbal s řadou šancí na obou stranách, Dýšinu podržel několika zákroky golman Fiala. Na druhé straně se zase několikrát musel předvést Karel Jakeš v bráně Unionu, jednou pomohla i tyč. Z rychlého tempa hry padl gól ve 29. minutě. Pavel Simana poslal krásný dlouhý pas na nabíhajícího Adama Hořánka, ten se ze strany probil do vápna a přihrál Janu Jindrovi, který s přehledem zakončil. 0:1 pro Union. Domácí ale dokázali aktivitou na vstřelenou branku odpovědět. Ve 44. minutě srovnali na 1:1 –po rohovém kopu dorážel Václav Muzika do prázdné brány. Do šaten tak oba celky odcházely za vyrovnaného stavu, byl k vidění rychlý fotbal se spoustou šancí.

Union ztratil síly

První půle se hrála v náročném stylu. Hostující Union viditelně ztratil síly a herně na tom byla Dýšina lépe.Hosté už nezvládali přechod do protiútoku tolik jako v prvním poločase a tak převzala aktivitu Dýšina.

Svůj druhý gól utkání přidal Václav Muzika, ten v 52. minutě vystřelil z dálky a míč propadl gólmanovi Jakeši pod rukou – 2:1. Následovala poměrně vyrovnaná část hry, Unionu ale fyzicky mírně ztrácel. Ke konci druhé půle dokázali domácí ještě zvýšit. Po snaze hostů změnit vývoj zápasu využila Dýšina otevřenější obrany a Filip Vetešník tečovanou střelou do protipohybu překonal gólmana hostů – 3:1. A minutu na to – 89.minuta Dýšina přidala čtvrtý gól, znovu z kopačky Filipa Vetešníka. Ten šel sám na brankáře a zkušeně zakončil – 4:1. Dýšina si tak připisuje zaslouženou výhru, Union předvedl velmi dobrý výkon, ale na domácí to nestačilo.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Michal Ježek: Zápas byl hodně kvalitní. Nás podržel několikrát brankář, Union měl trochu smůlu, ale v druhé půli jsme byli aktivnější. Určitě jeden z nejhezčích zápasů zatím.

TJ Union Plzeň
Petr Starý: Hráli jsme ale dost náročným stylem a po přestávce jsme odešli fyzicky. Přes dobře hrající obranu soupeře jsme se už dostávali těžko. Zápas měl skončit porážkou o gól, která by byla asi spravedlivá, další dva góly, které jsme dostali v posledních minutách při snaze s tím ještě něco udělat, už byly "navíc"...



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , J. Soroka [-] , K. Soukup [-] (60. F. Vetešník [-] ) , V. Nový [-] , J. Šesták [-] , J. Mužík [-] - V. Totzauer [-] , V. Muzika [-] , J. Špánek [-] (74. J. Šesták [-] ) - T. Křen [-] (88. R. Hrdina [-] )

TJ Union Plzeň
K. Jakeš [-] - T. Rojík [-] (70. Z. Chmelík [-] ) , P. Šimana [-] , M. Holobrádek [-] , P. Kutný [-] - M. Schumann [-] , P. Šimana [-] , J. Jindra [-] - A. Hořánek [-] , K. Knaf [-] , M. Hořánek [-]

ŽK: 61. J. Špánek , 70. V. Nový - 68. P. Šimana .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Levý Vítek - KOMÍNEK Jiří, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.