2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union vyhrál na hřišti Spartaku 2:3 a tabulkou kráčí neporažen


Branky


0

Union, který zatím neprohrál byl v zápase proti Spartaku dle našich tipérů favoritem. Jejich tip se nakonec vyplnil, Spartak se však nevzdal bez boje a i přes ne tolik povedený první poločas v druhé půli předvedl pěkný výkon. Utkání skončilo hubenou výhru Unionu – 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union kontroloval první půli

Do prvního poločasu aktivněji vstoupili hráči hostí. Od začátku měli míč na kopačkách častěji a měli více šancí. Aktivita byla odměněna prvním gólovým zápisem pro Union. V 16. minutě překonal po kombinční akci Jakub Hrbáček golmana Spartaku Jana Kokošku a poslal svůj tým do vedení – 0:1. Následovalo několik šancí Unionu, které však byly zneškodněny. Hráči Chrástu poznali, že budou muset o vyrovnání zabojovat a jejich snahy se nakonec vydařily v 27. minutě po dorážce Martin Bórika, který po rohovém kopu dopravil míč do brány.

 

Hostující Union ale po inkasovaném gólu znovu zvýšil aktivitu. Téměř hned potom dokázal vyrovnat Petr Šimana, který rozvlnil síť Jana Kokošky a poslal svůj tým do vedení 1:2. A to ještě nebylo ze strany Unionu vše. Gólem do šaten se totiž v 41.minutě prosadil Lukáš Dirga a týmy tak odcházely do šaten za příznivého stavu pro hostující celek – 1:3.

Chrást se pokusil o vyrovnání

V druhé půli se hráči Spartaku zlepšili. Tvořili více šancí, byli aktivnější na půli soupeře a přesnější v rozehrávce. Dvougólové manko snížil v 62.minutě Jiří Duspiva, který po střele Davida Tupého dorážel míč za záda Marka Horna – 2:3. Následovalo několik šancí na obou stranách, brejkové šance Unionu, kombinační akce Spartaku, branková síť však zůstala klidná a gól už do konce druhé půle k vidění nebyl.

Union si tak odváží další vítězství a v tabulce je na třetím místě - bez prohraného zápasu. Chrást nakonec nedostává bodový příděl.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška: Poměrně nepovedená první půle, nevedly se nám přihrávky, často šly soupeřovi na kopačku. Druhý poločas jsme se zlepšili, tvořili jsme víc šancí, držení míče se také zlepšilo, bohužel jsme zápas vyrovnat nestačili.




Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Brýla [-] , T. Doležal [-] , J. Šuster [-] - D. Kroc [-] , J. Rončák [-] , D. Tupý [-] , M. Holeček [-] (70. M. Suda [-] ) , P. Mach [-] , V. Černý [-] - M. Bórik [-] (57. J. Duspiva [-] )

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] (70. R. Falbr [-] ) , K. Knaf [-] , Z. Chmelík [-] - A. Hořánek [-] , M. Schumann [-] , P. Šimana [-] , J. Jindra [-] - J. Hrbáček [-] , L. Dirga [-] -

ŽK: 52. M. Holeček - 26. P. Šimana , 74. P. Šimana .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Švantner František - SCHINGLER Milan, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.