5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hobzí doma přehrálo Studenou


Branky


47. M. Bican , 58. O. Lička , 63. B. Brůžek , 65. O. Lička , 68. O. Lička
0

Domácí Staré Hobzí přivítalo Studenou, která byla určitě favoritem v zápase, ale konečný výsledek tomu bohužel neodpovídá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Byl to zápas dvou týmů z opačných pater tabulky a taky to potvrdil začátek zápasu. Studená na domácí vlétla jak uragán, měla neskutečnou sílu dopředu, zejména záložník Josef Šimánek byl znát svou rychlostí a technikou. Hosté neproměnili velkou řadu vyložených šáncí, po poločase to klidně mohlo být 5:0 a bylo by po zápase. Tlak však přestáli a z trestného kopu ještě nastřelili břevno. Do šaten se šlo za stavu 0:0, ale herně i na počet šancí měla Studená určitě navrch, to je třeba uznat. 

Smršť branek ve druhé půli

Ve druhé půli se role zcela otočila, domácí dali rychlý gól hned ve 47. minutě, kdy se bodlem trefil matador Miloš Bican, o něco později se trefil Ondřej Lička. Hosté měli svoje velké šance, například již zmíněný Šimánek krásně vystřelil k tyči, ale byl tam domácí gólman Vlasák. Další branku přidal Bohuslav Brůžek - 3:0. Domácím pak vyšlo téměř všechno na co sáhli a do konce zápasu vstřelili další dvě branky, hattrick vstřelil Ondřej Lička, který spal jak medvěd v zimě, ale už se nejspíše probral. Výsledek je pro hosty hodně krutý, vzhledem k průběhu zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Myslím, že se hrál fotbal, který se musel líbit divákům, ale ne trenérům. Studená nás v první půli mačkala jak citron a nedala neskutečné tutovky. Jejich největší střelci neměli den, to nás zachránilo od další pohromy. My v první půli nastřelili břevno a šanci měl třeba hlavičkující Ondra Lička. Druhá půle byla neskutečná z naší strany. Hned v úvodu půle jsme dali gol, pak druhý. Hosté měli další šance, ale nedařilo se jim v koncovce. Výborně nám zachytal golman, určitě nejlepší hráč zápasu. Do konce zápasu jsme postupně vstřelili ještě tři branky, hattrickem se blýskl Ondra Lička. Výsledek je pro hosty, vzhledem v průběhu celého zápasu, až příliš krutý. Nutno dodat, že se jednalo o tvrdý zápas, ale na férové úrovni bez zákeřností. Pro nás jsou to tři velmi důležité body, které nás trochu odlepí od spodku tabulky, ale je třeba pracovat s pokorou a nesedět na nějaké hrušce.

FK Studená
David Adamec: Zápas jsme začali velmi dobře, měli jsme více ze hry a několik dobrých šancí, které jsme trestuhodně zahodili. Poté se hra vyrovnala a příležitosti měl i soupeř. Stálo při nás i štěstí, kdy domácí z trestného kopu trefili břevno. Po prvním poločase to mohlo být klidně 5:5. Rozdíl mezi prvním a druhým poločasem byl v tom, že soupeř začal sve příležitosti proměňovat. Hned v první minutě jsme dostali takový smolný gól. Domácí se dostali na koně. Chyb v naší obraně bylo příliš. Tolik jsme jich snad neudělali za několik zápasů. Nebyli jsme schopni odklidit ani jednoduché balóny z našeho vápna a soupeř okamžitě trestal. Chlapcům se nedá upřít snaha, ale postupně se z toho stávala křeč, kdy jsme si nedokázali přihrát míč. Celkově se hrál takový hurá fotbal. Nedokázali jsme zápas dostat pod kontrolu, změnit tempo hry. Absolutorium zaslouží pouze nás gólman Karel Duchoň, který žádnému gólu neměl šanci zabránit a ještě několikrát nás podržel. Nezbývá než soupeři pogratulovat k dobrému výkonu.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - D. Malášek [-] , O. Dokulil [-] , V. Zejda [-] - A. Veverka [-] , P. Zejda [-] (46. M. Bican [-] ) - P. Distl [-] , J. Peterek [-] , O. Lička [-] (79. D. Fiedler [-] ) , H. Bican [-] , B. Brůžek [-] (70. J. Štibich [-] )

FK Studená
K. Duchoň [-] - J. Pospíšil [-] , T. Grausam [-] , M. Bartoň [-] (66. P. Šimek [-] ) , R. Popelínský [-] (72. K. Reidl [-] ) - J. Šára [-] , P. Maška [-] , M. Pelej [-] , T. Lindourek [-] - K. Mitas [-] , J. Šimánek [-]

ŽK: 34. O. Lička .
Hráči zápasu: L. Vlasák , M. Bican , O. Lička .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: JANÁK Pavel - JANÁK Pavel, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.