Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž doma podlehla Studené


Branky


0

V nedělní dohrávce 5. kola přijel tým FK Studená na fotbalový trávník ve Stráži nad Nežárkou a po gólové přestřelce, kdy padlo celkem pět branek, byli úspěšnější hráči zpod Javořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase za nerozhodného stavu

Do utkání lépe vstoupili hráči ze Studené, neboť již od začátku ovládali hru a zatlačili tak domácí Stráž na jejich polovinu. Útočná hra hostů jim přinesla ovoce v 7. minutě, kdy byl v šestnáctce soupeře faulován jeden z jejich hráčů, a následovala penalta. Té se ujal Josef Šimánek a střelou k pravé tyči penaltu bezpečně proměnil. Po této brance byli u míče i nadále více studenští hráči. Další branky se ale do poločasu nedočkali, což je nakonec zamrzelo, protože poté vypadli z tempa a dopředu se častěji vydávali hráči Stráže. Stráž se nevzdávala a tři minuty před poločasovou pauzou srovnala na 1:1 gólem Davida Vostrého, jenž přízemní střelou překonal brankáře.

Šimánek urval vítězství pro Studenou

Ve druhé půli se domácí Stráž herně zvedla a misky vah se tak vyrovnaly. Hráči Stráže navíc utkání otočili a to v 50. minutě, když se míč po rozehrání rohového kopu na malém vápně dostal k Vlastimilu Čurdovi a ten dorážel do poloprázdné brány. Po tomto gólu hrály obě mužstva s větším nasazením. Studená se snažila útočit kombinačně, zatímco domácí Stráž útočila nákopy za obranu. V 68. minutě ale zkazil radost domácím opět Josef Šimánek, který utekl obraně a následně skóroval na 2:2. Zbytek poločasu byl i nadále vyrovnaný. Jelikož Studená ke konci ještě spálila několik tutovek, vše nasvědčovalo tomu, že utkání skončí remízou. Avšak minutu před koncem zápasu vstřelil rozhodující gól kanonýr Josef Šimánek a tím zkompletoval hattrick. Zároveň tak rozhodl o výhře Studené, která v závěru předvedla větší bojovnost a odváží si domů tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: V první půli byla herně jasně lepší Studená, přesto se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Krátce po zahájení druhé půle jsme se dostali do vedení, které jsme ale moc dlouho neudrželi. V závěrečné desetiminutovce šli hosté cílevědomě za vítězstvím a těsně před závěrečným hvizdem se dočkali rozhodujícího gólu. Utkání rozhodl hattrickem Josef Šimánek, který přestoupil do Studené před začátkem podzimu z FK J. Hradec 1910 a v okresním přeboru je rozdílovým hráčem.

FK Studená
Petr Adamec: Bohužel jsme opět nebyli komplet a chyběli nám z různých důvodů 4 hráči ze základu. Ostatní je ale dnes velmi dobře nahradili a myslím, že jsme byli o ten gól lepší. Po vedoucí brance jsme sice vypadli trochu z rytmu a domácí zápas otočili, ale kluci zabrali a zápas opět zvrátili na naší stranu. Dnes odehráli všichni dobrý zápas, ale rád bych vyzdvihl kromě autora tří gólů Pepy Šimánka také patnáctiletého Tomáše Přibyla, který ve středu zálohy odehrál výborný zápas. Svůj vysoký standard opět odvedl Tomáš Lindourek.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - T. Merčák [-] (30. Z. Koranda [-] ) , D. Škopek [-] , J. Jančura [-] , M. Zvára [-] - J. Šimánek [-] , V. Rusynka [-] , V. Čurda [-] , P. Přílepek [-] - D. Vostrý [-] (70. J. Bednář [-] ) , J. Kozel [-] (50. J. Čada [-] ) -

FK Studená
K. Duchoň [-] - L. Makovička [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] - L. Danyi [-] (75. K. Reidl [-] ) , J. Šára [-] (80. J. Kubíček [-] ) , M. Pelej [-] , T. Lindourek [-] , T. Přibyl [-] - K. Mitas [-] (82. T. Grausam [-] ) , J. Šimánek [-] -

ŽK: 22. P. Přílepek .
Hráči zápasu: J. Šimánek , T. Lindourek .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Hrkal Václav - HANES Tomáš, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.