Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část v I.B třídě sk. B skončila téměř před měsícem a my jsme se rozhodli vytvořit ideální jedenáctku podzimu. První tři týmy v soutěži mají v sestavě po dvou hráčích, mužstva od 4. až do 8. místa pak jednoho zástupce. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimu závisí pouze na vašich hlasech. Můžete hlasovat do konce ledna. Chtěl bych poděkovat všem trenérům, hráčům, členům realizačního týmu a fanouškům, kteří se na sestavě podzimu podíleli!

 

 

BRANKÁŘ:

 

Ondřej Pressl - Po přestupu z Vrhavče zapadl do týmu Strážova velmi dobře. Během podzimu sehrál důležitou roli v několika zápasech, kdy byly šance na body vyrovnané pro oba týmy, ale jeho výborné zákroky udržely Strážov ve hře o body. Zároveň se objevil hned třikrát v sestavě kola.

 

OBRANA:

 

Václav Bouček - Když nastoupil, tak vždy odvedl kvalitní výkon. Dobře čte hru, silný v soubojích a nemá problém s rozehrávkou. Na podzim patřil mezi nejlepší hráče Dobřan.

 

Jiří Brabec - Velmi poctivý obránce a dříč. K jeho kvalitám patří rozehrávka a hlavičkové souboje. Zároveň je nebezpečný při standardních situacích, z kterých vstřelil 3 góly. Hrádek se může pyšnit druhou nejlepší obranou v soutěži.

 

Jan Kadlec ml. - Výborný v osobních soubojích, málokdo přes něj přejde. Vyniká v odebírání míčů a včas křižuje protihráče. Mimo jiné hodně zapracoval na rozehrávce a v jeho podání jsme na podzim mohli vidět řadu přesných dlouhých balónů na spoluhráče.

 

ZÁLOHA:

 

Michal Marek - Vždy, když nastoupil, tak přidával do hry Klatov potřebný nápad, autor několika důležitých gólů a na svém kontě má i řadu asistencí. 

 

Václav Kaas - Mozek týmu. Obrovsky kreativní hráč s fotbalovým myšlením. Řídí hru dopředu a rozdává přesné přihrávky a pasy. Nedělá mu problém souboj jeden na jednoho. Na kontě má 5 branek. 

 

Tomáš Jůda - Opora v záloze Horažďovic. Po celý podzim podával kvalitní a konzistentní výkony. Navíc se objevil hned 4x v sestavě kola.

 

Miloslav Vítek - Opora Chotěšova, odvádí veškerou černou práci ve středu hřiště, vybojuje spoustu balónů a je velmi silný v hlavičkových soubojích. Na podzim vstřelil čtyři branky.

 

ÚTOK:

 

Jakub Zahoř - Univerzální hráč, může hrát prakticky kdekoliv, v podzimní části nastupoval v útoku nebo ve středu zálohy, šikovný a rychlý fotbalista s myšlenkou, který umí zakončit nebo třeba prokličkovat půlku hřiště. 

 

Lukáš Krásný - Rychlonohý útočník potvrdil pověst kanonýra a během 13 utkání v dresu Blovic nastřílel stejný počet branek. 

 

Ondřej Havlíček - Aktuálně nejlepší střelec soutěže. Za podzimní část nasbíral 14 branek, což je výborný individuální počin. Ve dvou zápasech se mu podařilo vstřelit hattrick, v jednom utkání dokonce skóroval hned čtyři branky!

 

V galerii si nezapomeňte prohlédnout vybrané momentky z podzimních zápasů.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Keňo

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.