Jan Kadlec ml.: Do týmu jsme přivítali nového hrajícího trenéra Pavla Javorského z Domažlic, takže doufáme, že nám pomůže a budeme slavit postup

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče podzimní části sezóny a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal střední obránce TJ Měcholupy, Jan Kadlec ml. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o nejlepšího hráče podzimu. Vlastně úplně poprvé v tomto ročníku vyhrál hlasování hráč Měcholup. Čekal jste to?
Zdravím a moc děkuju! Překvapilo mě to, ale na druhou stranu jsem věděl, že kluci a pár lidí okolo hlasovalo, nicméně rozhodně jsem nečekal, že by to mohlo být až takhle jednoznačné.
Jak dlouho vůbec působíte v klubu?
Do Měcholup jsem přestoupil ze Železné Rudy a působím zde již třetím rokem.
Nastupujete jako střední obránce. Jak byste se sám charakterizoval? Co patří mezi vaše přednosti?
To, že hraju stopera je pro mě osobně trosku horší, odmala jsem začínal jako krajní záložník a nikdy jsem se moc nevracel, ale postupem času jsem se dostal až na středního obránce. Mezi moje přednosti bych zařadil asi fyzičku a rychlost, i když si ze mě kluci v kabině často dělají srandu, že mám nějaké to kilo navíc. (směje se)
Trenér Petr Novák mimo jiné vyzdvihl fakt, že jste výrazně zlepšil rozehrávku.
Řekl bych, že jsem zapracoval i na klidu v rozehrávce a je to i tím, že se v týmu cítím skvěle. Jsme jedna velká parta, a to jak na hřišti, tak i mimo něj.
Je nějaký fotbalový moment z podzimní části sezóny, který vám utkvěl v paměti?
V hlavě mi utkvěly asi dvě situace, jedna ze zápasu s Blovicemi a druhá ze Strážova, pokaždé jsme dostali smolné góly v posledních minutách zápasu a mrzelo nás to. I o to víc nás těší, že jsme nakonec přezimovali na prvním místě.
Po třinácti odehraných kolech jste na prvním místě o bod před Dobřany. Ze hry o postup určitě není ani Chotěšov, Hrádek či Blovice. Očekáváte na jaře vyrovnaný boj?
Na jaře to bude ještě zajímavé, ale my se teď soustředíme hlavně na sebe a chceme vyhrát každý zápas.
Když máme přestávku, tak se samozřejmě musím zeptat na zimní přípravu. Jak jste s ní spokojený?
Za sebe musím říct, že mě zimní příprava baví a vždycky tomu tak bylo. Mám běhání docela v oblibě a nedělá mi to žádný problém. Teď nás čeká soustředění a pak máme pohárový zápas s Holýšovem, což pro nás bude dobrá zkouška.
Proběhly i nějaké změny v týmu?
Do týmu jsme přivítali nového hrajícího trenéra Pavla Javorského z Domažlic, takže doufáme, že nám pomůže a budeme slavit postup.
Druhá část sezóny už je pomalu tady, jaké jsou cíle na jaro?
Cíl máme asi jediný a tím je postup, i když důležitější je samozřejmě to, abychom zůstali všichni zdraví a fotbal nás i nadále bavil.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.