SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 30.10.2022

0

Máme za sebou další kolo, které opět přineslo dramatické, zajímavé i méně záživné zápasy a zároveň i radosti a velké momenty. Znovu byly k vidění skvělé výkony hráčů a my jsme pro vás vybraly ty, kteří podle nás zazářili nejvíce. Některé už z našich sestav znáte a někteří jsou nominováni poprvé, tak doufáme, že si svého favorita najdete a budete pro něj hlasovat!

V brance máme tentokrát dva gólmany. Jakub Kubíček ze Strmilova a Pavel Rychlý ze Stráže. V obraně je Karel Mihulka z Číměře, který odehrál dobré utkání a svůj výkon okořenil jednou brankou. V defenzivě také vyčníval Jiří Nosek z Dačic, který patřil k oporám svého týmu proti Chlumu. V záložní řadě je autor vítězné branky Zbyněk Bican ze Starého Hobzí. Dále autor dvou branek do sítě Chlumu Šimon Hric z Dačic, Daniel Přílepek ze Stráže vstřelil dvě branky do sítě Staré Hlíny. Posledním v záložní řadě je Michal Drábik z Číměře, který vstřelil dvě branky do sítě Kunžaku. V útoku je autor hattricku Zdeněk Vaníček z Popelína, dále Martin Novák ze Strmilova, který přispěl k vítězství jedním gólem a autor dvou branek Vojtěch Mertl z Lodhéřova. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2022 22:41 do 02.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.