Před začátkem každého poločasu okopnu tyčky a sáhnu si na břevno, říká hráč kola Pavel Rychlý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji k titulu Hráč kola. Co říkáte na vítězství?
Děkuji za gratulaci a všem za zaslané hlasy. Vítězství mně samozřejmě těší i když nominace za tento zápas, kdy jediná střela mezi tři tyče skončila za mými zády byla dost překvapivá. Za odvedenou práci v souboji o první místo by si zasloužil nominaci celý náš tým.
Jaké byly vaše fotbalové začátky?
Mé fotbalové začátky byly ve Staré hlíně, kde hrával i můj táta a k fotbalu mně tam také dovedl. Společně, s víceméně jednou partou, jsme prošli žákovskými kategoriemi a dorostem, ve kterém jsem si zahrál svoji nejvyšší soutěž kariéry - I.A třídu dorostu.
Máte nějaký fotbalový vzor či oblíbený celek?
Z brankářů se mi líbí styl Manuela Neura, ale fotbalový vzor, ke kterému bych vzhlížel jsem snad nikdy neměl. Vždy jsem nejvíc fandil svému, dříve jedinému, týmu a nyní je to samozřejmě Sokol Stráž, pro který se snažím vždy odevzdat maximum. Jinak samozřejmě fandím naší repre a všem případným zástupcům v evropských pohárech.
Co kromě fotbalu rád děláte ve svém volném čase?
Popravdě moc volného času není, ale samozřejmě ten co zbývá se snažím věnovat rodině.
Máte nějaký rituál, který děláte před zápasem?
Vyloženě rituál nemám. Nyní už se stává rituálem důkladnější rozcvička, protože s přibývajícím věkem je toto stále důležitější. Jinak tedy asi jediné, co by mohl být rituál je, že si před začátkem každého poločasu okopnu tyčky a sáhnu si na břevno - abych zjistil, jestli mi tu branku od minule nezvětšili.
Nyní přivítáte doma Číměř, jaké výsledek bude uspokojivý?
Čeká nás v sobotu další těžký zápas se soupeřem, kterému to v letošní sezóně šlape. Uspokojivý výsledek by byl samozřejmě jakékoliv vítězství. A když bude opět skvěle fungovat celý tým směrem dozadu, tak korunování výsledku obdrženou nulou by bylo třešničkou na dortu.
Co říkáte na působení českých týmů v evropských pohárech?
Sice fandím všem českým pohárovým účastníkům, ale popravdě to také tak příliš neleduju. Takže vím akorát, že včera Slavia neuhrála potřebnou výhru, Plzeň v těžké skupině bohužel nic, alespoň do koeficientu, nedokázala urvat a Slovácko působilo sympaticky.
Chtěl byste vzkázat něco do kabiny, popřípadě našim čtenářům?
Do kabiny bych chtěl vzkázat, že tuto nečekanou nominaci se pokusím odčinit a samozřejmě výhru v anketě se nebudu zdráhat náležitě do kasy ocenit. Čtenářům bych vzkázal, ať zůstanou věrní webu, který je podle mně fajn v tom, že se zde dají dohledat reporty, fotky a další informace i z těch nejnižších republikových fotbalových soutěží. Fotbalu zdar!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.