SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 26.09.2021

0

Sedmé kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Pavlíkov narazil poprvé na zvučnější tým. Janov ale udeřil pouze jednou, další branku dobře chytající Petr Tureček za svá záda nepustil. S kapitánskou páskou vedl nejen defenzivu, ale celý tým vzorně Lukáš Polcar, který se zapsal také na střeleckou listinu. Zodpovědný výkon v zadních řadách a velké procento úspěšnosti si připsal kroučovský Jiří Rais. Šanovský kapitán Luboš Šika také předvedl jistý výkon, kterým pomohl svému týmu vůbec k prvním bodům.

 

Univerzál Jan Elsnic ze Mšeckých Žehrovic opět předvedl nadstandardní výkon korunovaný jednou brankou. Luboš Havlíček pálil ostrými, když si v dresu Čisté připsal hned tři branky! Mšecké Žehrovice mají v top jedenáctce dalšího zástupce, kterým je jednogólový Petr Petr. Týmový výkon předvedl ve středu hřiště Jan Kováčik, který pomohl ke třetí výhře jednou brankou.

 

Adam Katona přišel na hřiště a ukázal, že si zaslouží místo v základní sestavě. Jednou brankou vykřesal naděje Oráčova na bodový zisk, ke kterému moc nechybělo. Šanovský Lukáš Hamouz se trefil proti Slabcím dvakrát a na vítězství svého celku měl velký podíl. V sestavě kola nemůže chybět čtyřgólový Ondřej Dušička, který branky dával, ale také je připravoval. Nejlepší střelec soutěže tak opět pálil ostrými a nemůže v naší sestavě kola chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.09.2021 13:32 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.