SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 28.08.2021

0

Třetí kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Čisté konto ve velmi těžkém zápase, dobré zákroky a správně postavené tyče si připisuje kněževský Ladislav Lenner. Hředle šlapaly jako celek, odehrály dobrý zápas a udržely čisté konto. Na kraji obrany byl velmi aktivní Zdeněk Žihla. Pustověty jsou stoprocentní a mají další čisté konto. K dobrým výsledkům pomáhá ze zadních řad kapitán Petr Matějovský, proti Městečku tomu nebylo jinak. Dvougólový řevničovský bek Lukáš Vait pomohl seknout Olešnou.

 

Velké problémy měla zavidovská rezerva se dvěma jesenickými hráči. Prvním byl Vít Fiala, velmi rychlý, technický a především dvougólý záložník. Druhým byl David Brda, přes kterého šlo spousty dlouhých míčů a i on se radoval z jedné branky. Hředelský střed hřiště patřil Davidu Minaříkovi, který na sebe vzal kus odpovědnosti a za bezbrankového stavu proměnil velmi suverénně pokutový kop. Rynholec s Lišany odehrál pohledné utkání. Z Baníku musíme vyzdvihnout výkon Tomáše Perlíka.

 

Tomáš Šíma byl tím, kdo zařídil vítěznou penaltu. Kněževeský mladík začínal v útoku, poté se přesunul do středu zálohy. Na třech bodech má obrovskou zásluhu. Hattrick proti Olešné zaznamenal řevničovský Jakub Husák, výrazně pomohl k vysokému vítězství. Z celkových dvanácti branek do luženské sítě jich má hned pět na svědomí Jan Beneš.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2021 01:32 do 01.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.