Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 04.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Podzimní část se bohužel nedohrála, my ale nevidíme jediný důvod, proč nevyhlásit sestavu podzimu! Top jedenáctku těch, kteří se v dresu svého týmu prezentovali nejlépe a svými výkony na hřišti zanechali nejen dojem, ale také rozhodli o vítězství. Věříme, že zde najdete své favority, které podpoříte hlasy, a to až do 16. prosince!

Oproti rakovnickému okresnímu přeboru maji zástupci III.třídy odkopáno osm zápasů. Mnoho hráčů mělo šanci ukázat svým trenérům, zda si zaslouží hrát v základu nebo jít do zápasu v roli střídajícího. Byť není podzimní část kompletní, naše redakce přináší top jedenáct hráčů, kteří zaujali v zápasech nejvíce a těch, kteří jsou pro svůj nepostradatelnými. Zde je jejich výběr!

 

Mezi třemi tyčemi stojí brankář z Kroučové. Jiří Tomeš je pro svůj tým oporou, během osmi zápasů několikrát podržel a to jak během hry, tak při pokutových kopech, kterých na něj během podzimu bylo hned několik a to nejen v penaltovém rozstřelu. Do obrany patří petrohradský Radim Worzischek, který skvěle diriguje dění před ním a i díky své bohaté zkušenosti dokázal, že se přes něj neprochází vůbec snadno. Obrovskou kvalitu má na stoperu Pavlíkov v podobě svého kapitána Lukáše Polcara, který by mohl tvořit pomyslný základní stavební kámen sestavy podzimu. Šanovský zadák David Šika je pro svůj celek také nepostradatelným hráčem a i díky němu je Šanov v pozici nováčka na velmi pěkném čtvrtém místě.

 

Záložní řada je tvořena ze zástupců dvou týmů, při pohledu na tabulku z těch nejúspěšnějších. Kapitán Jan Elsnic vsítil v dresu Mšeckých Žehrovic osm branek, několik z nich bylo veledůležitých a rozhodlo o zisku bodů. Pro svůj celek velká opora, stejně jako jeho kolega Jan Volf. Ten tak produktivní není, ale ve hře je velmi důležitým hráčem. V okresní soutěži dokazuje, co se v mládí ve velmi zvučných klubech naučil a zároveň dokazuje, že je mu tato soutěž malá. Z Pavlíkova se ke svému kapitánu přidal Adam Mašek a Petr Ikrényi mladší. Oba dva mají na starost chod hry, což plní dokonale a díky ním je Pavlíkov na první příčce. Prvně jmenovaný rozdává přesné a gólové přihrávky, druhý pro změnu sám góly dává. Obrovská síla SKP.

 

V útoku nemůže chybět dravý oráčovský snajpr Tomáš Sejpka, který je pro každou obranu velkou hrozbou. Pokud není na hřišti, Oráčovu chybí góly. Mšecké Žehrovice mají v top jedenáctce také tři zástupce. Nemůže chybět Jan Kočí, útočník s deseti góly na svém kontě. I on umí góly také připravit a nemyslí v zakončení jen na sebe. Posledním do party je také desetigólový Radek Konvalinka, jediný zástupce Sokola Janov, který si představoval letošní sezónu určitě trochu lépe, především méně zranění. Radek při svých gólech těží z rychlosti a z přesného zakončení.

 

O co se hraje? Ve hře je hned několik beden piva Lobkowicz Premium, takže je skutečně oč hrát. A zejména k amatérskému fotbalu pivo patří. Věříme, že si každý čtenář najde svého favorita, kterého dožene za vítězstvím. Koho by nelákal zisk ocenení hráče podzimu a k tomu pivní trofej?

 

Mrzí nás, že nemůžeme po vystavené stopce vydávat další reporty a zajímavé články z amatérského fotbalu. Podívat se můžete ale na naše oblíbené fotoseriály! Partnerkám či manželkám fotbalistů naskočí husí kůže při fotoseriálu s názvem Fotbal někdy bolí, brankáři a jejich fanynky či fanoušci se rádi podívají na povedené zákroky ve fotoseriálu s názvem Těžká práce gólmanů a žíla na krku fotbalovým příznivcům může naskočit během fotoseriálu Pánové rozhodčí, kterou však mohou zahnat při fotoseriálu Ženy s píšťalkou.

 

A jaké další fotoseriály nabízí aktuálně náš portál? Emoce na pochodu, Očima fanynek, Fanoušci, Život ve skluzu, Nejlepší momentky fotbalového podzimu a nebo Amatérský fotbal v Německu. Každý fotoseriál navíc navede čtenáře na odkazy fotoseriálů staršího data, takže na výběr je toho opravdu mnoho.

 

Je jisté, že amatérskému fotbalu tento rok definitivně odzvonilo. Můžeme jen doufat, že následující rok bude zase vše tak, jak má být a svět bude zase v pořádku. Rozloučím se s vámi výrokem již zesnulého komentátora Víta Holubce a jeho proslulou hláškou: Sportu zdar a fotbalu zvlášť!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.