SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 18.05.2019

0

O víkendu se ve 22. kole OP opět příliš nenadělovalo a krom třech na branky bohatějších zápasů se opět spíše blýskly obrany v čele se svými brankáři. Nejvíce branek mohli diváci vidět v záchrannářské bitvě mezi domácím Úsilným a hosty z Borovan, kde se střelci činili hned 9x a z toho hned 6x na domácí straně. Další dvě výraznější vítězství si připsala mužstva Srubce, který si odvezl body ze hřiště Žabovřesek a Neplachov si v domácím prostředí poradil s týmem Horní Stropnice. Těsné jednogólové výhry a všechny na domácích hřištích získala rezervní mužstva Jankova, Hluboké a Lokomotivy ČB. Na a nejchudší na branky byl zápas mezi týmy z popředí tabulky Rudolfovem "B" - Zliví, kde se střelci obou mužstev neprosadili ani jedinkrát.

Byť bylo 22. kolo z pohledu gólmanů plné čistých kont, tento post může mít pouze jednu nominaci a tu si získal tentokrát mladý a přesto zkušený brankář SK Rudolfova "B" David KEŘKA (19), který byl jednou z hlavních postav svého týmu v domácím zápase se Zliví, který skončil bezbrankovou remízou.

 

Z tohoto zápasu jsme do nominace vybrali dalšího mladého hráče, jímž je ještě stále dorostenecký obránce SK Zliv Matyáš SUCHÝ (18), který odpoledne do duelu zasáhl v základní sestavě i přesto, že měl v nohách dopolední utkání zlivského dorostu a těžký zápas na rudolfovském stadionu zvládl na svém postu více jak obstojně. Dalším obráncem, který svému brankáři a týmu pomohl k čistému kontu je Lukáš ADAM (30) z týmu TJ Hluboká nad Vltavou "B" při nejtěsnějším vítězství nad leaderem soutěže z Olešníku "B"/Temelínu. Za tým TJ Slavoj Srubec je nominován předstoper Radim HÁLEK (33), kterému se na hřišti v Žabovřeskách podařilo jedním gólovým zásahem pomoct týmu ke druhé výhře za sebou. Posledním nominovaným bekem je zástupce týmu TJ Lokomotiva ČB "B" Štěpán SAHAN (33), jenž při výhře svého mužstva jedinkrát překonal brankáře Římova.

 

Dvoje zastoupení v záložní řadě má tým SK Úsilné, které si připsalo nejvyšší vítězství kola nad Borovanama a po dvou zásazích si připsali kapitán Jakub ČADA (31) a Tomáš SLÁMA (32). Dalším dvoubrankovým střelcem kola byl Michal ŠTĚPÁNEK (21) v zápase, kde jeho mužstvo TJ Slavoj Srubec zvítězilo na hřišti týmu ze spodních pater tabulky ze Žabovřesk. O těsné výhře a jediný gól zápasu SK Jankova "B" při výhře nad rezervou Trhových Svinů se zasloužil Matěj PREDIGER (19).

 

Útočné duo tvoří hráč TJ Hluboké nad Vltavou "B" Martin JANKOVSKÝ (48), který vsítil jediný a také vítězný gól do sítě Olešníku "B"/Temelínu a útočník mužstva TJ Sokol Neplachov Martin DUŠÁK (26), jenž se trefil při výhře týmu do sítě Horní Stropnice a připsal si tak již 14 branku v sezóně, čímž se stále udržuje v kontaktu s čelem průběžné tabulky střelců na děleném 4. místě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.05.2019 21:20 do 22.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.