SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 31.03.2019

0

Opět si shrňme celé kolo uplynulého víkendu. V 15. kole OP se zrodily dvá remízové výsledky v zápasech Horní Stropnice - Zliv a Neplachov - Lokomotiva ČB "B". Jediné vítězství ze hřiště soupeře si dovezli hráči Úsilného, kterým se podařilo porazit Žabovřesky. Ostatní mužstva uhájila svá domácí prostředí a všechny body zůstaly, jak se tak říká, doma. Výhrami své domácí fans potěšila mužstva Srubec, Trhové Sviny "B", Hluboká "B" a Olešník "B"/Temelín. Vzhledem k nedostatku materiálu bylo velmi těžké vypracovat jedenáctku kola, ale nakonec jsme se s tím nějak poprali a Sestava kola vypadá následovně...

Brankářem kola jsme zvolili mladého gólmana v brance TJ Trhové Sviny "B" Karla BRŮHU (22). I díky jeho 3 vychytané nule v sezóně se podařilo domácím oplatit podzimní porážku svému soupeři z Římova.

 

V nominaci obranné trojice se objevuje již vcelku zkušený hráč TJ Lokomotivy ČB "B" Jonáš ZÝKA (34), jenž i dle soupeře odvedl na hřišti v Neplachově zodpovědný výkon, zkušeně přečetl několik nebezpečných útočných výpadů domácích a velkou zásluhu tak měl na vybojované remíze. Podobně se prezentoval na domácím hřišti i Petr SALVA (33) z TJ Hluboká nad Vltavou "B", kdy jako bonus jeho tým porazil s čistým štítem na domácí půdě ambiciózní mladé mužstvo z Rudolfova "B". Obranáře v nominaci nám uzavírá z TJ Slavoj Srubec hráč Jiří KOROTVIČKA (33), jenž otevřel svojí brankou skóre zápasu při vysoké výhře nad rezervou Jankova a v nominaci je i díky tomu podruhé za sebou.

 

V záložní řadě je tentokrát největší zastoupení. Nejvýraznějším hráčem kola byl s největší pravděpodobností špílmachr v barvách TJ Slavoj Srubec Pavel KALINA (49). Bezkonkurenčně nejzkušenější hráč domácích režíroval vysokou výhru 4 přihrávkami na branky svých spoluhráčů. Brankou a svojí aktivitou přispěl k domácí remíze TJ Sokol Neplachov Jaroslav HRUŠKA (22). K odpoutání se ode dna tabulky přispěl svému týmu SK Úsilné také jednou brankou Jaroslav JÍROVEC (49). Druhým nejproduktivnějším hráčem víkendu byl člen týmu FK Olešník "B"/Temelín Tomáš KOUBA (24), který si v zápase proti Borovanům připsal 2 přihrávky na gól a jeden sám i vstřelil. Pátým nominovaným hráčem do záložní řady je Martin ČUHAJ (19) z TJ Hluboká nad Vltavou "B". Tento hráč vstřelil jedinou a zároveň i vítěznou branku svého týmu v utkání proti týmu Rudolfova "B".

 

Útok má dvoučlenné složení. Za tým TJ Slavoj Srubec a trojici nominovaných z tohoto týmu v tomto kole doplňuje prozatím bezkonkurenčně nejlepší střelec soutěže Kamil KUBÍČEK (34), jenž v zápase proti Jankovu "B" si připsal další 2 gólové zápisy. A druhým dvougólovým útočníkem je hráč z enklávy FK Olešník "B"/Temelín Radim ŠTOS (29).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2019 10:39 do 03.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.