SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 12.05.2018

0

Další kolo rakovnického OP za námi a my vám přinášíme sestavu, kde můžete vybírat hned mezi třemi brankáři!  Ve 21. kole byly jejich výkony tak skvělé, že jsme do sestavy umístily hned tři z nich. Vyberte svého oblíbence či favorita a podpořte ho hlasem. Hlasovat můžete do středy 12:00.

Václav Fiedler (Olešná) - Svů tým proti Kněževsi několikrát podržel, a tak mu po zásluze patří místo v naší top jedenáctce.

Lukáš Procházka (Městečko) - Druhý z trojice brankářů. Díky jeho výborným zákrokům drželo Městečko do poslední minuty naději na vyrovnání, které přišlo.

Aleš Herink (Kolešovice) - Poslední z gólmanského tria. Ani on se nenechal zahalit výkony ostatních a Kolešovice mu mohly po zápase jen a jen děkovat.

Jan Vrábík (Kněževes) - Opora Kněževsi proti Olešné zásobovala útočné hráče dlouhými přesnými pasy a vzadu držel obranu.

Marek Kedroň (Rynholec) - Proti Jesenici se dvakrát prosadil, důležitý však byl jeho vyrovnávací gól v poslední minutě utkání.

Jan Paseka (Lišany) - Bezchybný sebevědomý výkon dopředu i dozadu, gól na 2:2 po pěkném individuálním průniku od poloviny hřiště s přesným zakončením, technická finesa ve druhé půli, kterou na pětníku vykoupal tři domácí hráče.

Zdeněk Eichler (Senomaty) - Ve Slabcích to měli Berani enormně těžké. Zdeněk pomohl k vítězství jednou brankou.

Milan Petr (Lány) - Po důrazu v šestnáctce vstřelil první dva góly svého celku, průniky a centry působil zejména v první půli lišanské obraně problémy.

Jiří Hanych (Kněževes) - Výborný kolektivní výkon Kněževsi vyšperkoval dvěma góly.

Daniel Roušavý (Lišany) - Postrach domácí obrany, připravil Mutinskému a Medřickému první a čtvrtý gól, pátým po individuální akci definitivně rozhodl.

František Machovský (Kroučová) - Nejlepší hráč Kroučové dal Zavidovu dvě branky a pomohl výborným výkonem k překvapivému vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2018 22:23 do 16.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.