TEAMSTORE sestava roku Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Rakovnicko - Konec soutěže je za námi a máme tu pro vás těch jedenáct nejlepších! Rozhodněte o tom, kdo bude hráčem Okresního přeboru sezóny 2016/2017! Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

Nebylo jednoduché rozhodnout o jedenácti nejlepších, protože během soutěže bylo k vidění několik hráčů, kteří o toto místo bojovali. Bohužel, počet v naší sestavě sezóny je omezený. Pojďme se podívat, kdo mezi top jedenáctku Okresního přeboru patří.

 

Brankář

Václav Fiedler (Olešná) - Zkušený a kvalitní gólman v nejednom zápase dokázal, že se na něj tým může spolehnout. Václav celou sezónu předváděl nadstandarní výkony a jeho místo v naší sestavě je naprosto zasloužené. 5x nominován do sestavy kola.

 

Obrana

Daniel Kopernický (Lužná) - Důraz, poctivost a chuť do ofenzivy. Všemi těmito schopnostmi tento důrazný stoper disponuje. Na hřišti si dokáže sjednat respekt, což je pro stopera nesmírně důležité. Díky jeho spolehlivým výkonům se mohou Luženští těšit na vyšší soutěž. Jeho tým obdržel nejméně gólů v soutěži. 6x nominován do sestavy kola, jednou hráč kola.

Jan Vrábík (Kněževes) - Opora a kapitán Kněževsi. Člověk, který místním fotbalem žije a táhne svůj tým. Honza disponuje výbornou kopací technikou a přehledem o hře. Díky jeho technice se dokáže prosadit třeba i od rohového praporku, což nejednou dokázal. 7x nominován do sestavy kola.

Milan Krejčí (Kněževes) - Nesmírně poctivý fotbalista. Vzadu si plní své povinnosti na výbornou, ke kterým přidává velkou ofenzivní snahu. Jeho ofenzivní výpady jsou nebezpečné a Kněževes v něm má velkou výhodu. I trenér Sparty Lužné Tomáš Pavlíček nepochybuje o jeho stylu hry, kterou okomentoval jednodušše, ale velmi výstižně. ,,Jistý dozadu a nebezpečný dopředu." 2x nominován do sestavy kola.

 

Záloha

Jaroslav Mutínský (Jesenice) - Mladý a šikovný fotbalista, jenž využívá svou rychlost a dravost nejen ke vstřelení gólu, ale k neustálemu zaměstnávání soupeřovi defenzivy. Je poctivý dozadu a s chutí si zaútočí, což dokazue v každém zápase. 3x nominován do sestavy kola, 2x v ní zvítězil.

Radek Polášek (Olešná) - Ofenzivní stálice a ohromná síla Olešné. Radek skóroval celkem 27x a byl tak téměř nepostradatelný. Je to zkušený fotbalista s klidem na kopačce. Když ho soupeř pustí do zakončení, může se pomalu připravovat k rozehrávce od půli hřiště. 7x nominován do sestavy kola.

Lukáš Roubík (Mutějovice) - Tahoun Chmelařů na sebe v každém zápase nechá upozornit když né gólem, tak dobrým výkonem. Pro svůj tým je vůdcem, který diriguje hru určuje tempo hry. Pro svůj tým je velmi důležitý. 8 nominací do sestavy kola, jedno vítězství.

Jiří Urban (Městečko) - I když se Ohnivcům jarní část nevydařila, Jirka na sebe upozorňoval téměř v každém zápase. Byl nejvýraznějším článekm záložní řady, která poskytovala podklady pro futsalového mága, který věděl, jak s nimi naložit. Kapitán Ohnivců jistě věří, že smůly si jeho tým vybral více než dost a do nové sezóny vykročí správnou nohou, tzn. tou druhou než do jara. 6 nominací do sestavy kola.

 

Útok

Jakub Číhař (Olympie) - Snajpr, zabiják, kanonýr, odstřelovač. Nazvěte ho jak chcete, ale 43 zásahů "Čihymu" nikdo neodpáře. Tento počet z něj dělá také nejlepšího střelce a Olympie nejvíce skórující celek. Nutno říci, že bez týmové podpory by tento počet nezvládl, ale od toho útočník v týmu je, aby dával góly. A že jich bylo! 6x nominace do sestavy kola, jedno vítězství.

Petr Šnídl (Městečko) - Vytříbená technika a obrovská zkušenost. Dominanta tohoto futsalového matadora, kterou se může pyšnit a těžit z ní. V zápasech bavil fanoušky svým fotbalovým umem, i když se to Ohnivcům v některých zápasech nevyplatilo. O jeho kvalitách ale netřeba diskutovat, Petr má zasloužené místě v naší top jedenáctce. 10x nominován do sestavy kola, ani jedna výhra.

Radek Pokorný (Lužná) - Elitné střelec Sparty se prosadil celkem 31x! Což byl jeden z důležitých kroků k výhře v soutěži. S kolegou Vejvodou jim to na hřišti šlapalo. Po celou dobu soutěže prokazoval své zkušenosti a hladovost po gólech. Pro Luženské jistě škoda, že po sezoně jeho kroky zamíří do Lubné. Tento gólostroj se bude hodně těžko nahrazovat... Zisk 12 nominací do sestavy kola také nebude náhoda.

 

Náhradníci

Brankáři - Petr Šíma, Martin Kopáček, Filip Duda, Martin Štiller, Zdeněk Řepka

Obránci - Martin Rek, Jan Melč, Martin Havel, Václav Eck

Záložníci - Adam Mašek, Patrik Vitner, Jan Ogurek

Útočníci - Josef Vejvoda, David Jeníček, Michal Reichl, Michal Večeřa

 

JAK SE SESTAVA ROKU ZMĚNILA OD MINULÉHO ROKU? KDO V NÍ OBHÁJIL SVÉ MÍSTO, KDO JE PRO ZMĚNU NOVÁČKEM? PODÍVEJTE SE!

 

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.