FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

Začneme tradičně postem brankáře, kde dostal přednost díky nejlepším osobním statistikám Viktor Malinovský. Záda mu budou krýt Kopáček z Janova, který držel svůj tým v podzimní části soutěže a penaltový specialista Zdeněk Řepka.

 

Neméně důležitá je i obrana, kde si krajního obránce zahraje Martin Somol, na kterém se trenéři soutěže shodli pro jeho vyvážené defenzivní i ofenzivní schopnosti. Jednoduše ideální hráč na pozici útočně laděného krajního obránce.

Jan Vrábík na post stopera nebylo možné vybrat asi nikoho jiného, celou sezónu předváděl nadstandardní výkony, táhl svůj tým a navíc vstřelil neuvěřitelných patnáct branek.

Třetím členem obranné řady je Milan Krejčí, který rovněž obdržel nejvíce nominací od trenérů.

 

Velice těžké rozhodování bylo u záložníků, kde skoro každý trenér preferoval hráče svého týmu. Ke shodě došlo u následující čtveřice: David Brda z Jesenice, Jan Sláma z týmu „Traverzářů“, nestárnoucí Michal Fojtík, který dokonce nastupuje i za A-tým SK Rakovník a Jan Ogurek z mistrovské Olympie.  

 

V útoku sestavy roku nesmí chybět nejlepší střelec okresu Jakub Číhař, který zaznamenal těžko uvěřitelných pětačtyřicet přesných tref. Na křídlech ho doplní dvaceti osmi gólový Jakub Vávra ze Senomat a třetí nejlepší střelec soutěže Josef Vejvoda ze Sparty Lužná.

 

Sezóna vyšla i ostatním fotbalistům, kteří se do naší základní sestavy nevešli a usednou na pomyslnou lavičku náhradníků:

Marek Tvrz, Petr Kýzl, Rostislav Hertl (všichni SK Rakovník)

Zbyněk Balý, Samuel Pfejfer, David Jeníček (Jesenice) 

Adam Vitner (Hředle), Patrik Telvák (Olešná), Radek Šnajdr (Lužná), Michal Reichl (Lány), Petr Čech ml. (Zavidov)

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.