SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.09.2016

0

Po pátém kole (čtvrtém hraném) již není žádný tým, který by měl stoprocentní úspěšnost. Bez bodu zůstává Dobrá Voda B. V sestavě kola se objevují dva hráči Srubce a Jankova B, když oba týmy předvedly na venkovních hřištích kvalitní výkony. A také Boršova, který vstřelil rovný půltucet branek.

Vosejpka sice inkasoval šest branek, ale nebýt mladého brankáře, odjížděl by Čtyrák s mnohem větší náloží branek.

 

Jiří Jelínek a Pavel Dušák se utkali ve vzájmeném souboji. Oba dva hráli velmi dobře. První jmenovaný vstřelil branku, druhý si připsal asistenci. Korotvička byl opěrným bodem v obranné linii Srubce, která v utkání s béčkem Olešníku fungovala na výbornou. Přidal i rozhodující branku.

 

Jeho spoluhráč Kalina odehrál další dobré utkání, kdy naběhal spoustu kilometrů, což je vzhledem k jeho věku unikát. Fajtl posílil béčko Jankova a přispěl k výhře svého celku. Kubíček je ofenzivním hráčem Borovan a gólem pomohl k povinným třem bodům. Brankově se zaskvěl Gruber, který z pozice středního záložníka skóroval v boršovském dresu rovnou třikrát!

 

Smékal sice branku nedal, ale jako pendl pomohl týmu Jankov/Dubné k výhře svými asistencemi a hráče na place svým výkonem převyšoval. Pokorný se prosadil při demolici Čtyráku B pouze jednou, nicméně na další branky nahrál a ukazuje na startu sezóny velmi dobrou formu. Stropnický Kořínek vstřelil branky dvě a vzhledem k jeho věku a aktuálním výkonům nemusí být H. Stropnice jeho konečnou stanicí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2016 08:51 do 14.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.