SESTAVA KOLA - 22.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

22. kolo Poutník ligy přineslo několik pozoruhodných výsledků i individuálních výkonů. Z jednotlivců nejvíce vyčníval pelhřimovský Zdeněk Pahr. Nejlepší kanonýr soutěže v prvním poločase zápasu proti Počátkám doslova střelecky explodoval, když se trefil do černého hned pětkrát. V závěru zápasu pak svou one man show šestým gólem uzavřel. Ostrými pálili také hráči Žirova, kteří na svém hřišti naprosto zničili jedenáctku hořepnických nešťastníků. Už jen krůček od postupu do B třídy je Horní Cerekev, která podle předpokladů přehrála na jaře výborný Ústrašín. K postupové definitivě stačí hornocerekvickým uhrát ve zbývajících třech zápasech jeden bod. Hodně si v tomto kole pomohl Božejov, který prolomil šňůru neúspěchů, když v záchranářské bitvě přehrál Červenou Řečici. Zbylé dva zápasy 22. kola přinesly dělbu bodů. Vítěze nepoznal duel v Jiřicích, kam si pro bod přijela rezerva Kamenice, a také zápas v Obratani, kde domácí nepotvrdili roli favorita, když z dobře rozehraného zápasu proti béčku Žirovnice brali taktéž pouze bod.

 

V ideální jedenáctce kola jsou tentokrát povětšinou hráči s gólovým apetitem, proto není divu, že jsme zvolili útočné rozestavení 3-4-3. Do branky byl nominován žirovnický Ondřej Kadlec, jenž se ve výborném světle ukázal již v minulém kole, kdy vychytal Jiřice. To však byla cesta do brány zavřená hořepnickým Lapáčkem, tentokrát již ale na žirovnického gólmana přišla řada. V obranné trojici je hornocerekvický brousek Jan Razima, jenž však kromě důrazné hry mívá také ofenzivní choutky, které v zápase proti Ústrašínu potvrdil jednou brankou. Skóroval také další z obránců, jiřický Josef Jůzl, který pět minut před koncem duelu proti béčku Kamenice vystřelil svému týmu cenný bod. Na opačné straně hřiště pak odehrál povedený zápas kamenický pendl Ondřej Šuranský.

 

Místenka v sestavě kola zbyla také na dalšího kamenického pendla z A týmu, jmenovitě na Patrika Zdeňka, jenž svou brankou otevřel gólový účet zápasu Jiřice vs Kamenice B. Posledním nominovaným hráčem z tohoto vyhroceného duelu je jiřický David Vincenc. Kdyby se měl volit tým kola, s přehledem by tuto anketu ovládli fotbalisté Střepiny Žirov. Ti v souboji proti Hořepníku podali excelentní výkon, do sestavy kola by se bez váhání mohla podívat celá jedenáctka žirovských hráčů, dostalo se však "pouze" na tři z nich. Aktivitou po celý zápas hýřil Jonatan Hána, jenž k výbornému výkonu přidal tři branky. Dvakrát za záda hořepnického brankáře mířil záložník Tomáš Marek.

 

Útočná trojice nese taktéž žirovský rukopis v podobě dalšího z dvougólových střelců, Luboše Nebesaře. Dvakrát se v tomto kole gólově dokázal prosadit i hornocerekvický útočník Jaroslav Serbus, jenž svými góly táhne tým Horní Cerekve k zaslouženému postupu zpátky do krajské soutěže. Naprostým lídrem nejlepší jedenáctky kola pak je pelhřimovský super kanonýr Zdeněk Pahr, jenž šesti góly pohřbil naděje Počátek na solidní výsledek. Nejlepší střelec soutěže si na svůj gólový účet připsal v tomto ročníku již 36 branek, což je vskutku obdivuhodný výkon. Recept, kterak tohoto hráče ubránit, evidentně tým Počátek nenašel. Zda střelecká paráda bude zkušenému hráči stačit na vítězství v naší anketě, či prestižní ocenění získá někdo jiný, to se dozvíme ve středu v poledne, kdy bude hlasování ukončeno.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 11:48 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.